Artikkelvisninger
1388689

Sjekk aktiviteter

Kontoransatt:
Midlertidig kontaktperson
Leder av hovedstyret:
Ina Birkeland
Mobilnr. 908 60 505
post.givakt@gmail.com
Kontonr. 3138.25.13870

Webansvarlig:
Else Holen Jåbekk
Mobilnr. 950 21 482
ehjabekk@broadpark.no


Foruten å bli sølvmedaljevinnere i Norway Cup , komme til 8 delsfinalen i NM  og bli serie og kretsmestere, gikk de helt til topps i forrige helgs Trollcup i Kristiansand. 
IMG 2348

I pulje med flere elitelag fra Rogaland så var Donns nyopprykkede Damelag med. Etter å ha kommet til A sluttspillet med 2 uavgjorte kamper og en seier så var det nevnte Donn som stod på motsatt side i semifinalen søndag formiddag . Vi var nok underdogs her, men jentene har vist mange ganger i år at vi gir ingenting gratis. Kampen var jevn med store sjanser til vært lag men det var Giv Akt som til slutt tok det lengste strået. Anna Margit Vinsjevik vant en duell på midtbanen, spilte igjennom Hedda K Hansen som kom alene med keeper, Keeper fikk en hånd på ballen, men Amalie Røyland plukket opp returen og satte ballen kontant i mål. Dermed var jentene klar for finale mot Frøyland fra Rogaland.

Frøyland var det dominerende laget i finalen og hadde flere store sjanser til å avverge men Vilde Alfredsen i Giv Akt/Spangereid har vist i hele år at hun er ett supertalent som keeper og avverget alle forsøk fra Frøyland. Kampen ender 0-0 og det er klart for Golden Goal. Det vil si at det spilles 10 minutter og første mål vinner, hvis ikke blir det straffekonk.

Ca halvveis ut i spilleforlengelsen viser Hedda Kristensen Hansen hvorfor hun er en av de største talentene på jentesiden i sør. Hun mottar ballen på høyresiden, avanserer i høyt tempo, runder keeper og putter ballen i det tomme buret. Nytt trofe til disse fantastiske jentene var en realitet.

Nå er eventyret slutt for dette laget. Dere har spilt skjorta av de fleste lagene i år og for å nevne Marta S Kvinen sin kommentar:

- Jeg har bare tapt en kamp i år og det er Norway Cup finalen.

Dette sier en del hvor høyt nivå disse jentene har holdt i år.

De som har vært med i år er følgende spillere:

Vilde Alfredsen , Julie Gjertsen , Tuva Pedersen , Marta Svennevik Kvinen ,Malin LeMaitre, Nora Kvinen , Amalie Finnestad Røyland, Mina Kastet ,

Hedda kristensen Hansen , Adele Wigemyr Hagen , Thea Skofteland , Anna Margit Vinsjevik , Henriette Simonsen , Kristine Simonsen , Tonje Fjelldal Hansen og Marte Simonsen. 

Nå venter nye utfordringer for disse jentene, noen prioriterer håndball og noen blir igjen på andre lag i klubben, noen går videre til andre klubber.

Avslutningen på søndag var til tider rørende for både voksne og ungdommer og det er ingen tvil om at samhold, fellesskap ispedd masse talent har vært fellesnevneren for dette laget i år.

Vi trenere vil takke hver og en spiller for at vi har fått lov til å være en del av dette teamet i flere år og kommer til å savne dere masse.

Det blir rart å ikke gå på treningsfeltet de faste dagene i uken lenger.

Lykke til videre til alle sammen.

 

Mvh 3 stolte trenere  Leif , Pål og Anne Grethe

IMG 2348IMG 2348IMG 2348IMG 2348IMG 2347


Hovedsponsorer:

cid image001 jpg01D14C4E Kopi 2

logo ruud

logo

IMG 1217

 Samarbeidspartner:
megler2

Nettsideprodusent:

 

grasrotandelen-plakat

På forhånd takk for din støtte!
Hver gang du tipper vil litt av din innsats overføres til IL Giv Akt - uten at det koster deg en krone.

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace


Webløsning ©2012 av Salit Joomla webmal av Web Norge