Artikkelvisninger
1390153

Sjekk aktiviteter

Kontoransatt:
Midlertidig kontaktperson
Leder av hovedstyret:
Ina Birkeland
Mobilnr. 908 60 505
post.givakt@gmail.com
Kontonr. 3138.25.13870

Webansvarlig:
Else Holen Jåbekk
Mobilnr. 950 21 482
ehjabekk@broadpark.no


Håndball senior sesongen 2015/16

Trener: Ina Birkeland - 908 60 505 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Trener: Erik Frøysnes - 906 66 147 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Trener: Kari Kristensen - 984 96 182 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Terminliste: 
4. divisjon -
5. divisjon -

DSC 0087

Jorune Birkestøl, Emilie Grimestad Buksholt, Isabell Grimestad, Marita Røyland, Charlotte Lind, Stine Stensøy, Erik Frøysnes, Marjan Daliri, Bente Goksem, Aaseline Elisabeth Jensen, Hege Udland, Marianne Hestvåg Frandsen, Helene Stiland, Anne Lene Holte, Ingrid Årnes og Ragnhild Jåbekk

Ikke tilstede: Marianne Rødland, Kari Kristensen og Henriette Knaben

Vi er litt færre spillere i år enn i fjor, men med litt hjelp fra J16 så klarer vi å stille to lag i år også, et i 4. divisjon og et i 5. divisjon. Målsettingen for 4.divisjonslag er å klare en topp tre plassering. For 5.divisjon er det først og fremst spillerutvikling som står i fokus, men vi ønsker også å ende opp på øvre halvdel av tabellen.

Damelaget har to halltreninger pr uke og i tillegg skal alle ha en egentrening hver. Erik har ansvaret for 4.divisjon, Ina har ansvaret for 5.divisjon og Kari har ansvaret for denne fysiske treningen. Håndballstyret består av Maria Oftenes, Marion Jåbekk og Kari Kvinen. Styret har et tett og godt samarbeid med damelaget. Det er en flott gjeng av jenter med en god blanding i alder.  Jentene er treningsvillige og de har en god lagmoral:-) Det er futt i jentene - både på og utenfor banen! Vi ønsker dem lykke til i sesongen!


Håndball senior sesongen 2014/15

Trener: Ina Birkeland – 90 86 05 05 – Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Trener: Ida Vatnedal – 91 61 13 49 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Trener: Linn Løver – 97 11 46 42 -  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Terminliste: 
4. divisjon
5. divisjon

 

IMG 3864 3

På bildet: Ida Vatnedal, Anne Marie Kleiven, Helene Stiland, Marjan Daliri, Emilie Grimestad Buksholt, Ina Birkeland, Charlotte Lind, Henriette Knaben Velle, Eli Årre Erland, Anne Lene Holthe, Linn Løver, Emilie Storm Stiland, Rebekka Grimestad, Hege Udland, Tonje Gjevang, Jorune Birkestøl, Kamilla Eriksen, Aaseline Elisabeth Jensen, Stine Stensøy, Ingrid Årnes, Kari Kvinen, Ragnhild Jåbekk, Marita Røyland

Ikke tilstede: Marianne Rødland, Gerda Fasseland, Isabell Spilling Grimestad, Bente Goksem, Hildegunn Pettersen, Marianne Hestvåg Frandsen
I år har damelaget svært mange spillere på bokka; kjempegøy!  Denne sesongen har de derfor to lag; et i 4.divisjon og et i 5.divisjon. Sesongens målsetting er opptrykk til 3.divisjon.

Damelaget har to halltreninger pr uke Linn og Ida har hovedansvaret for 4.divisjon og Ina har hovedansvaret for 5.divisjon Håndballstyret består av Elisabeth Gjevang, Marion Jåbekk og Kari Kvinen. Styret har et tett og godt samarbeid med damelaget.   Det er en flott gjeng av jenter med en god blanding i alder.  Jentene er treningsvillige og de har en god lagmoral:-) Det er futt i jentene - både på og utenfor banen! Vi ønsker dem lykke til i sesongen!

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 


Hovedsponsorer:

cid image001 jpg01D14C4E Kopi 2

logo ruud

logo

IMG 1217

 Samarbeidspartner:
megler2

Nettsideprodusent:

 

grasrotandelen-plakat

På forhånd takk for din støtte!
Hver gang du tipper vil litt av din innsats overføres til IL Giv Akt - uten at det koster deg en krone.

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace


Webløsning ©2012 av Salit Joomla webmal av Web Norge