Artikkelvisninger
1390182

Sjekk aktiviteter

Kontoransatt:
Midlertidig kontaktperson
Leder av hovedstyret:
Ina Birkeland
Mobilnr. 908 60 505
post.givakt@gmail.com
Kontonr. 3138.25.13870

Webansvarlig:
Else Holen Jåbekk
Mobilnr. 950 21 482
ehjabekk@broadpark.no


Referat fra ukas seniorkamper i håndball

Mandag reiste Giv Akt damene til Vennesla for å spille kamp mot Vindbjart i 5. div. Damene fikk en god start på kampen og var oppe i  en 9-5 ledelse midtveis i 1. omgang. Et solid forsvars- og målvaktspill bakover gjorde at vi fikk en del kontringer fremover. I tillegg lykkes vi bra med innspill til linje. Vindbjart gjorde noen grep i forsvar for å hindre vårt spill til linje og knappet noe inn på ledelsen. Til pause var resultatet 12- 9 i vår favør. I pausen ble Giv Akt damene enig om å  skyte mer utenfra, slik at vi igjen kunne få Vindbjarts forsvar ut fra 6 m . Ganske tidlig i 2. omgang sa vi takk og farvel til Vindbjart. Vi lykkes med taktikken, det ble mye skudd utenfra som gav oss mange mål. Det resulterte også  i at Vindbjart måtte ut på skytterne igjen og da ble det rom for flotte innspill til linje igjen ogsåJ. Gjennom hele kampen jobbet vi knallhardt i forsvar!  Vindbjart var til tider veldig frustrert over våre gode taklinger og snappinger av ballJSluttresultatet ble 27 – 16 til Giv Akt.

 

Søndag gikk turen til Listahallen og kamp mot Spind i 4. divisjon. Spind tok ledelsen 1-0, fra 2-2 dro Giv Akt damene fra. Et  6-0 forsvar og godt målvaktspill gjorde at Spind ikke fikk inn mer en 7 baller i 1. omgang. Fremover hadde Giv Akt damene god fart i ballen og hadde mye bra angrepsspill. Litt unøyaktige i avslutningene, men 12 baller gikk i mål i 1. omgang. Pauseresultatet var 12 – 7 i vår favør. Taktikken for 2. omgang var enkel -  fortsette det gode spillet fra 1. omgangen! Store deler av andre omgang ble vi stående i forsvar. Spind prøvde og prøvde, men lykkes kun med å få inn 5 baller i 2. omgang. Solid forsvarsspill av Giv Akt damene!! Angrepsspillet vårt fungerte bra, til tider bra bredde i spillet! Giv Akt scoret 15 mål i andre omgang. Sluttresultatet  ble 27 – 12 i vår favør.

Vi går en spennende sesongavslutning i møte. I tillegg til at vi må vinne våre kamper i 4. div. er vi avhengig av at Otra må avgi poeng for at vi kan sikre oss andre plass på tabellen og dermed ende på kvalikplass for 3. div. IK Våg har vært suverene denne sesongen og det er fortjent at de topper tabellen!

I 5. div har vi målsettingen inne. Pr. i dag ligger vi på 3. plass. Målet er å være topp 5 etter endt sesong!

Neste seniorkamper:

Torsdag 20/2 Lindesneshallen kl 20:15 Giv Akt 2 – Marnardal

Lørdag 22/2 Lindesneshallen kl  17:00 Giv Akt 1 – Grane Arendal 2

Søndag 23/2 Lindesneshallen kl 16:30 Giv Akt 2 – Otra 2

Litt fra de siste damelagskampene
 
Torsdag 30.januar:
Giv Akt  - Søgne (5.div):
Søgne er serieleder, og giv-akt-damene visste dette ville bli en tøff kamp. 
Søgne  var klart best i 1.omgang, og de gikk til pause med en ledelse. Men i 2.omgang begynte gjestene å bli nervøse da Giv Akt hadde en kanongod periode og stadig reduserte ledelsen. 
Menndessverre ; det ble så en liten "kollaps" for Giv Akt, og resultatet ble 20-31.
 
 
Lørdag 1.febraur:
Giv Akt - Farsund (5.div):
Giv Akt hadde mye fart og trøkk fremover i denne kampen. 
Det meste gikk "den rette veien" for Giv-akt-damene. 
Det ble en flott seier; 39-34.
 
 
Søndag 2.februar:
Giv Akt - Otra (4.div):
Otra er et godt lag som har gjort det bra i 4.div. I store deler av sesongen har Otra ligget på 2.plass.
Evje-spillerne er solide både bak- og fremover.
Otra ledet kampens første minutter, men så hadde Giv Akt nokså kontroll resten av kampen. 
Det ble en vikig seier for Giv Akt; 29-23.
 
 
Torsdag 6.februar:
Giv Akt - Våg (4.div):
Denne kampen hadde Giv Akt-damene gledet seg til. Forrige kamp mot Våg var nokså dårlig, så det kunne bare gå en vei; oppover:-)   Giv Akt-jentene var "underdogs" og det kan ofte være en fordel. Dette skulle bli en gøy kamp!
1.omgang ble nokså "lett" for kristiansandsjentene. De hadde et solid forsvar, og et knallbra spill fremover. Det er et svært ungt lag - med flere spillere som har store ambisjoner. Laget trener ei gang i uka med elitelaget Vipers....
Våg gikk til pause med en klar ledelse.
Etter en liten peptalk i pausen klarte Giv Akt å heve seg i 2.omgang. Vigelandsjentene tok godt innpå ledelsen, og våg-trenerne begynte "å skjelve litt i buksene".  Giv Akt var gode i forsvar, og de hadde et godt trøkk fremover. Plutselig lå Giv Akt bare fem mål bak Våg... Men så ble det "stopp" for Giv Akt, og Våg rykket fra igjen.
Kampen endte 25-34.
 
 
Lørdag 8.februar:
Øvrebø - Giv Akt (4.div):
Dette var en nokså jevn kamp, men Giv Akt-damene mente de hadde kontrollen; ledet hele kampen.
Forrige kamp mot Øvrebø ble storseier; det ble det ikke denne gang, men "to poeng er to poeng":-)   20-23.
 
 
Neste 4.divisjonskamp er søndag 16.februar mot Spind (bortekamp).
Neste 5.divisjonskamp er mandag 10.februar mot Vindbjart (bortekamp).
 
Neste hjemmekamp er torsdag 20.februar kl 20.15 mot Marnardal (5.div)

 

Damelagets to første kamper på nyåret endte med 4 poeng:-)

 

 

 Torsdag 16.januar:

 

Giv Akt – Trauma.

 

Giv Akt startet kampen med forsvarsformasjonen 3:2:1. Dette lyktes Giv Akt med, men valgte etterhvert «å trekke seg inn» da Trauma fikk lange, trege angrep. Gjestene dro ned tempoet... Planen til vigelandsjentene var å skru opp tempoet fremover, men lyktes bare i periode med dette. Til tross for  nokså tregt tempo og endel personlige feil, endte Giv Akt med storseier; 32-12.  Sifrene vitner om en flott forsvars- og målvaktsjobb:-)

 

 

 

Søndag 19.januar:

 

Grane Arendal 2 – Giv Akt

 

Giv Akt-damene var nokså spente på denne kampen. Planen var å kjempe med nebb og klør fra begynnelsen av; sette forsvaret, så kommer angrepet deretter! Videre ønsket Giv Akt bra tempo i kampen, samt få personlige feil.

 

Det var en nokså jevn kamp fra begynnelsen av; helt i starten var det noe fomling i forsvaret til Giv Akt, men dette rettet vigelandsdamene fort opp.  Forsvaret ble satt, og skikkelig bra tempo fremover.  Giv Akt gikk til pause med en firemålsledelse (14-18).

 

2.omgang begynte knallbra for Giv Akt. Det var utrolig bra lagspill; godt trøkk fra alle posisjoner.  Etter hvert var Giv Akt opp i en 7-8-mål-ledelsen. Grane Arendal gjorde noen grep og Giv Akt «falt litt» mot slutten. Damene fra aust tok stadig innpå Giv akts ledelse...Det var en thriller av en 2.omgang; tøkk og spenning som var til å ta og føle på.  En absolutt velfortjent lagseier til GIV AKT!  Kampen endte 30-32:-)

 

 

 

Kamper fremover:

 

Start – Giv Akt onsdag 22.januar kl 20.30 (Starthallen), 4.div

 

Vindbjart – Giv Akt mandag 27.januar kl 20.30, 5.div

 

Giv Akt – Søgne torsdag 30.januar kl 20.15 (Lindesneshallen), 5.div

 

Giv Akt – Farsund 2 lørdag 1.februar kl 18.30 (Lindsneshallen), 5.div

 

Giv Akt – Otra søndag 2.februar kl 15.00 (Lindesneshallen), 4.div

 

 

Spreke damer!

Damelaget er nå godt i gang med treningen mot kommende håndballsesong. Mens de  yngste jentene koser seg  på treningsleir i Spania(avslutningstur J-16)denne uken, holder den ”eldre garde” koken på trening her hjemme. Det er overhode ingen misunnelse tilstede overfor Spania-turistene…JJ.20130620 201744


Torsdag denne uken stod langkjøring med topp-tur til Hommefløyen på programmet. En solid løpetur i vått og bratt terreng. På toppen ventet en aldeles nydelig utsikt. Ettersom vi i hadde glemt å ta med oss sjokolade til kos på toppen, og at de yngste jentene ikke ble med, har vi bestemt  oss for å gjennomføre turen igjen til høstenJ Satser på like strålende vær da!
Ellers har styrke- og kondistester stått på programmet den siste tiden.  Spillerne er  testet i push-ups, skrå sit-ups, planke, kroppsheving, stille lengde, 40 m og beep. Test-resultatene viser at spillerne har et godt grunnlag for videre trening. Dette lover braJ Testene vil bli gjennomført med jevne mellomrom i sesongen.
Nå gjenstår to uker med trening før damelaget tar fire ukers ”ferie”(spillerne plikter å ha egentrening i ferien). Før den tid skal vi bla spille treningskamp mot Grindheim, samt at damelagets triathlonmester skal kåres.
20130603 20321720130603 20404520130620 20172920130620 20182120130620 20182820130620 20184720130620 201900
Oppkjøring til neste sesong.

Treningsvillige og spreke jenter hadde mandag 27.mai sin første fellestrening for sesongen 2013/2014.
Det ble ei økt med langkjøring i Herstølsområdet. Deretter var det et langt og godt spillermøtet i miljørommet. Styret, spillerne og trenerne har klare målsetninger for sesongen 2013/2014; opprykk fra 4. til 3. div. og topp 5 i 5. divisjon.20130527 193633

 Damelaget har hatt en treningspause etter forrige sesong, men mandag 27.mai var spillerne i gang igjen med fellestreninger. Line Storm Stiland, Siri Osestad og Ine Cecilie Skaar har ansvaret for damelaget denne sesongen. Ine og Siri har hovedansvaret for håndballøktene og lagledelse, mens Line har ansvar for basistreningen. Håndballstyret har godt over 20 seniorspillere på blokka, så det vil være to lag (4. og 5.divisjon) kommende sesong. Dette er styret svært godt fornøyd med! Damelaget skal ha tre treninger pr. uke gjennom sesongen. Nå i sommer vil det være mye fokus på fysisk trening (kondisjon, styrke, spenst etc), men også håndballtekniske- og taktiske ferdigheter. I sommer vil damelaget bruke det flotteturterrenget og utearealet i området til trening, samt hallen og Lindesnes Treningssenter. Damelaget har hatt tradisjon for å gjennomføre et triathlon i løpet av sommeren. I juli får spillernebrynet seg på dette. Også en "blåtur" er under planlegging, så jentene har noen utfordringer i vente;-) I august reiser damene på Cup Sinatra i Danmark. Det har damelaget gjort i flere år, og det har vist seg å være en god oppkjøring for laget. Trenerne (og forhåpentligvis spillerne) ser frem til mange harde, tøffe og morsomme treninger i sommer:-)

Treningstider for damelaget frem til ”ferien” er:
· Mandag kl 19:30 – 21:30
· Onsdag kl 19:30 – 20:30(ferdig oppvarmet til kl 19:30)
· Torsdag kl 19:30 – 21:30

20130527 193651
20130527 203903

Hovedsponsorer:

cid image001 jpg01D14C4E Kopi 2

logo ruud

logo

IMG 1217

 Samarbeidspartner:
megler2

Nettsideprodusent:

 

grasrotandelen-plakat

På forhånd takk for din støtte!
Hver gang du tipper vil litt av din innsats overføres til IL Giv Akt - uten at det koster deg en krone.

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace


Webløsning ©2012 av Salit Joomla webmal av Web Norge