Artikkelvisninger
1390125

Sjekk aktiviteter

Kontoransatt:
Midlertidig kontaktperson
Leder av hovedstyret:
Ina Birkeland
Mobilnr. 908 60 505
post.givakt@gmail.com
Kontonr. 3138.25.13870

Webansvarlig:
Else Holen Jåbekk
Mobilnr. 950 21 482
ehjabekk@broadpark.no


Damelaget 2016 17

 

Håndball senior sesongen 2016/-17

Trener 4. div.: Ina Birkeland – 908 60 505 – Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Trener 5. div.: Siri Osestad - 909 10 825 
 

På bildet: Rebekka Grimestad, Ina Birkeland, Hildegunn Pettersen, Tonje Gjevang, Eli Årre Erland, Jorune Birkestøl, Emilie Grimestad Buksholt, Isabell Grimestad, Marita Røyland, Charlotte Lind, Stine Stensøy, Erik Frøysnes, Marjan Daliri, Bente Goksem, Aaseline Elisabeth Jensen, Hege Udland, Marianne Hestvåg Frandsen, Helene Stiland, Anne Lene Holte, Ingrid Årnes og Ragnhild Jåbekk

Ikke tilstede: Marianne Rødland, Kari Kristensen og Henriette Knaben

Vi er litt færre spillere i år enn i fjor, men med litt hjelp fra J16 så klarer vi å stille to lag i år også, et i 4. divisjon og et i 5. divisjon. Målsettingen for 4.divisjonslag er å klare en topp tre plassering. For 5.divisjon er det først og fremst spillerutvikling som står i fokus, men vi ønsker også å ende opp på øvre halvdel av tabellen.

Damelaget har to halltreninger pr uke og i tillegg skal alle ha en egentrening hver. Erik har ansvaret for 4.divisjon, Ina har ansvaret for 5.divisjon og Kari har ansvaret for denne fysiske treningen. Håndballstyret består av Maria Oftenes, Marion Jåbekk og Kari Kvinen. Styret har et tett og godt samarbeid med damelaget. Det er en flott gjeng av jenter med en god blanding i alder.  Jentene er treningsvillige og de har en god lagmoral:-) Det er futt i jentene - både på og utenfor banen! Vi ønsker dem lykke til i sesongen!


Hovedsponsorer:

cid image001 jpg01D14C4E Kopi 2

logo ruud

logo

IMG 1217

 Samarbeidspartner:
megler2

Nettsideprodusent:

 

grasrotandelen-plakat

På forhånd takk for din støtte!
Hver gang du tipper vil litt av din innsats overføres til IL Giv Akt - uten at det koster deg en krone.

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace


Webløsning ©2012 av Salit Joomla webmal av Web Norge