​Maria O. Skretting og Toralf Grimestad har ansvar for damelaget i 4. div og U20 kommende sesong.

Postet av I.L. Giv Akt den 23. Aug 2019

Maria O. Skretting er ansatt som hovedtrener for damelaget i 4. div og U20. Med i trenerteamet er også Toralf Grimestad.

Maria har nylig fullført sin trener 2 utdanning og har mange års erfaring som både spiller i klubben og som trener for lag i juniorhåndballen. Toralf har vært med som trener rundt damelaget et par sesonger allerede og kjenner godt til miljøet i damelaget.

Trenere og spillere er godt i gang med oppkjøring til håndballsesongen og denne helga spiller de BDO-cup i Fredrikshavn.

Vi ønsker Maria og Toralf masse lykke til med trenergjerningen kommende sesong!

Klubben har også meldt på et lag i 5. divisjon som i hovedsak består av  spillere som ikke ønsker like mye satsing som på 4. divisjon/U20.


0 Kommentar

Innkalling til ekstraordinært årsmøte

Postet av I.L. Giv Akt den 20. Aug 2019

Hovedstyret har i kveld sendt ut innkalling til ekstraordinært årsmøte tirsdag 3.september klokken 20.00. Årsmøtet vil handle om hvordan klubben skal være med å dekke sin andel av egenandelen på 3 millioner som lag og foreninger må stille med. Vi håper flest mulig av våre medlemmer stiller opp på dette årsmøtet slik at vi sammen kan finne en god løsning på dette.

Torsdag 5.september skal kommunestyret vedta om kommunen skal starte opp med å bygge en ny flerbrukshall og skytebane i tilknytning til dagens Lindesneshall. Det er som kjent stilt krav om at lag og foreninger må bidra med en egenandel på 3 millioner for å finansiere hallen. Egenandel bør derfor være på plass til kommunestyret skal behandle saken. Vi har derfor i samarbeid med Lindesnes Skytterlag, Lindesnes KFUK-KFUM Volleyball, Vigmostad IL, Lindesnes Jeger og Fisk og Lindesnes Pistolklubb jobbet med å få på plass denne egenandelen. Når denne innkallingen sendes ut er vi fortsatt ikke kommet i mål med dette arbeidet, men vi jobber fortsatt med å finne en løsning. Uansett utfall av dette arbeidet så ønsker vi å ha årsmøtet sin godkjenning på den løsningen vi kommer til å presentere for kommunen.

Klubben vedtok på ordinært årsmøte i 2019 å støtte prosjektet med 300 000. Ekstraordinært årsmøtet kan bli bedt om:


  •  Å ta stilling til om klubben skal øke sitt bidrag.

  • Godkjenne avtaler med andre foreninger om hvordan egenandelen skal fordeles

  • Godkjenne avtaler med utenforstående som kan innebære en økonomisk risiko for klubben.


Hvis noen har ytterligere spørsmål i forkant av møtet kan Ina Birkeland kontaktes på telefon 90 86 05 05 eller mail birkelandina@gmail.com.

Fullstendig innkalling og delårsregnskap pr 30.06.19 er tilgjengelig her: https://www.giv-akt.no/p/46262/arsmote-2019


0 Kommentar

Trim 50+ oppstart madag 26. august kl 18

Postet av I.L. Giv Akt den 19. Aug 2019

Trim 50+ starter mandag den 26.08. kl. 18 i gymsalen på Vigeland.

Menn og kvinner fra 50 år og oppover er velkommen.

Ta med liggeunderlag.

Godt for bl. a nakke, skuldre, rygg, hofter m.m.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline