Artikkelvisninger
1390115

Sjekk aktiviteter

Kontoransatt:
Midlertidig kontaktperson
Leder av hovedstyret:
Ina Birkeland
Mobilnr. 908 60 505
post.givakt@gmail.com
Kontonr. 3138.25.13870

Webansvarlig:
Else Holen Jåbekk
Mobilnr. 950 21 482
ehjabekk@broadpark.no


GIV AKT blir å finne i 4 divisjon i 2015. Dette er nå klart etter å ha slått Birkenes 3-2 i avgjørende kamp på Nyplass, for en kamp det ble.

Sted: Nyplass stadion
Dato: 23. oktober 2014
Førsteellever:
Keeper: Christoffer Frodesen
Forsvar: Mads larsen, Magnus Næss Eriksen, Stian Simonsen, Gregar Eliassen
Midt: Mehdi Habib, Tor Otto Salvesen, Petter Nodevik, Jonas Njerve
Offensivt: Isak Vinsjevik, Anders Gjertsen
Innbyttere: Åge Grasdalen, Daniel Skurve , Andreas Ariansen, Frode Emil Lehne

GIV AKT blir å finne i 4 divisjon i 2015. Dette er nå klart etter å ha slått Birkenes 3-2 i avgjørende kamp på Nyplass, for en kamp det ble. Etter å ha ledet komfortabelt 3-0 til pause, så glippet nesten opprykket etter at Gregar Eliassen blir utvist tidlig i 2 omgang. Men gutta red seieren i land og kunne sprette champagnen. Kampen begynner litt avventende. Nervøse fotballbein gjorde sitt til at pasningene ikke satt helt. Birkenes viste seg å være svake på dødball imot og både Jonas Njerve og Anders Gjertsen hadde mulighetene til å putte på innlegg men marginene var ikke der. Anders Gjertsen, årets suverene toppscorer , klarer imidlertid å holde hodet kaldt . Isak Vinsjevik legger ett nydelig slått frispark og Gjertsen kunne enkelt sette inn 1-0 målet.

2-0 kommer minutter senere. Isak Vinsjevik tar corner fra venstre og legger denne i en nydelig bue over keeper og direkte i mål. Etter dette kom Birkenes mer med i spille,t men ett godt Giv Akt forsvar holder stand. Istedenfor setter Magnus Næss Eriksen fart fra eget forsvar, avanserer helt ned til Birkenes 16 meter , frispiller Mehdi Habib , og alene med keeper gjør Mehdi ingen feil og 3-0 til pause.

Gutta er gira i pausen og vil ut og gi enda mer. Og 2 omgang begynner som 1 slutta og Giv Akt har 2 svære muligheter til å avgjøre men tar ikke vare på sjansene. Så kommer utvisningen til Gregar Eliassen. Han handser inn foran egen målgård og dommer Tor Håversen viser ut Gregar og straffe til Birkenes. Vår meget gode keeper Christoffer Frodesen har vært ute en vinterdag før og redder straffen som den største selvfølgelighet. Dermed fremdeles 3-0 men Giv Akt må spille 35 minutter med en mann mindre og dette preger kampen. Birkenes kjører nå kampen og reduserer da nokså fort til 1-3 og panikken begynner å ta unggutta fra Vigeland. 2-3 kommer 6-7 minutter før slutt. Spenningen øker.

Andreas Ariansen og Åge Grasdalen hadde sine store sjanser til å avgjøre men stangskuddet til Åge er det nærmeste Giv Akt kommer i 2 omgang. Men når Birkenes ikke putter flere ender dette med opprykk for gutta og ville jubelscener på sidelinja.

Leif V.

Børsen : skala (1-10)

I dag får alle involverte 10 på børsen . Hele laget fortjener den beste honnør , både for denne kampen og resten av sesongen som har vært.

Det har vært en jubelsesong uten like siden treningene begynte 10 november i fjor. Vi har gjennomført 106 treninger samt treningskamper og seriekamper . Med andre ord en lang sesong blir kronet med opprykk . Når jeg da nevner at årets toppscorer Anders Gjertsen har gjennomført samtlige treninger og kamper så setter dette en standard som mange i klubben burde beundre .

Jeg vil også takke følgende :

-Arild Wiggen, John Håkon Jåbekk og Bjørn Yngvar Eriksen for at dere steller opp til hver hjemmekamp for at publikum får en kiosk og en arena som de kan komme til .

- Rune Eliassen, Daniel Skurve og Christoffer Frodesen for samarbeidet i trenerteamet som jo nå er kronet med opprykk. Da har vi i hvert fall gjort en del ting riktig.

-Alle lokalpatrioter som kommer og ser på gutta spille . Dette når jo toppen når det kommer rundt 200 stk og ser kvalik kampen. Dette lager stemning og spillerne setter enormt pris på at dere kommer . Kanskje dette gjør at en yter det lille ekstra som gjør laget godt.

-Takk for sesongen. Nå gjenstår kun Kretsfinalen mot Trauma og det blir vanskelig å motivere seg til denne finalen som spilles onsdag 29 oktober klokka 19.30 på Nyplass. Velkommen alle sammen til sesongavslutning og vinner vi mot Trauma så blir det storeslem i år.

Takk for sesongen

 


Hovedsponsorer:

cid image001 jpg01D14C4E Kopi 2

logo ruud

logo

IMG 1217

 Samarbeidspartner:
megler2

Nettsideprodusent:

 

grasrotandelen-plakat

På forhånd takk for din støtte!
Hver gang du tipper vil litt av din innsats overføres til IL Giv Akt - uten at det koster deg en krone.

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace


Webløsning ©2012 av Salit Joomla webmal av Web Norge