Artikkelvisninger
1390170

Sjekk aktiviteter

Kontoransatt:
Midlertidig kontaktperson
Leder av hovedstyret:
Ina Birkeland
Mobilnr. 908 60 505
post.givakt@gmail.com
Kontonr. 3138.25.13870

Webansvarlig:
Else Holen Jåbekk
Mobilnr. 950 21 482
ehjabekk@broadpark.no


Giv Akt – Søgne 1-2

22.4. spilte Giv Akt gutte-16 ny kamp. Laget åpnet bra offensivt, men slapp inn 2 enkle mål i løpet av de første 15 minuttene. Ser man bort fra disse glippene, spilte guttene en kjempekamp. De rullet opp det ene angrepet etter det andre, og det var virkelig gøy å se dem spille. Som tidligere, har vi hatt problemer med å putte ballen i mål.

P1010520

Spillerne på bildene er (foran fra venstre) : Ferdinand Fardal Kristoffersen, Mathias Hansen, Petter Nodevik, Sindre Osestad, Mehdi Habib og David Fjeldskår.
Bak fra venstre: Behrouz Habib, Anders Gjertsen, David Nilsen, Alexander Jonassen, Jonas Njerve, Stian Simonsen, Markus Lorentzen, Lars Fardal Kvinen og Isak Vinsjevik.

Giv Akt reduserte etter 20 minutter av 2. omgang ved Lars Fardal Kvinen etter et flott angrep. De siste minuttene presset vi hardt for seier. Vi hadde flere gode muligheter uten å lykkes, men en god Søgne-keeper klarte å holde buret rent. Det var et skuffet Giv Akt lag som gikk av banen uten poeng.  Dette var likevel årets klart beste kamp spillmessig, og laget har hatt en flott utvikling de siste kampene. Nå er det bare å glede seg til bortekamp mot Vindbjart på torsdag (25.4.) Det blir lagets 5. kamp på 14 dager. Søgne var et godt lag som også hadde mange gode angrep i en tett og underholdene kamp. God dommer var Finn Naglestad.

18.4.2013 Start – Giv Akt 4-1
Det ble en jevn og tett første omgang. Start scoret etter 15 minutter. Giv Akt-markeringene glipper på en frisparkretur etter 16 min. Giv Akt kom tilbake og utliknet etter 25 min. Et bra angrep på venstresiden slås inn til Jonas Njerve som scorer sikkert.

Bare 5 minutter senere får Start corner og banens minstemann header i mål fra kloss hold! Nok et eksempel på at man straffes hardt når konsentrasjonen svikter. Etter dette varter Giv-Akt opp med flere gode angrep, og flere målsjanser. Nærmest er Jonas Njerve som setter et skudd i tverrliggeren.

I 2. omgangs 10. minutt scorer Start etter en misforståelse innenfor 5 meteren. Giv Akt forsøker å slippe ballen over dødlinjen ved bakerste stolpe, men ser ikke Startspilleren som kommer løpende og bredsider ballen i mål. Midtveis i omgangen scorer Start på en tilsynelatende klar offside, og kampen er i realiteten avgjort. Giv Akt guttene gir likevel ikke opp, og produserer flere scoringsmuligheter de siste 15. minuttene. De lyktes imidlertid ikke i den avgjørende fasen.

Kampen var jevnere enn resultatet tilser, og guttene skal roses for veldig bra innsats. Start var et velspillende og godt lag med hurtige og ballsikre spillere. De har en naturlig plass på toppen av tabellen.

15.4.2013: 

Fløy – Giv Akt 2-2.

Fløy spilte med høyere aggressivitet enn Giv Akt og var det førende laget i 1. omgang. De klarte likevel ikke å skape mange sjanser. De var imidlertid effektive, og scoret etter et gjennomspill på kant etter 30 minutter, og på en corner etter 35 minutter. 2-0 til Fløy ved pause var i overkant etter spill og sjanser.

I andre omgang kom Giv-Akt mer inn i kampen. De produserte flere gode muligheter uten å lykkes i det avgjørende trekket. Først 8 minutter før full tid reduserte Giv Akt. Det var Anders Gjertsen raget høyest på en corner og scoret sikkert. Fem minutter senere kom reduseringen. Petter Nodevik spiller David Fjeldskår fri, og han scorer fra kort hold. De siste minuttene av kampen ble intense, men ingen av lagene maktet å score.

Lagene dominerte en omgang hver, og resultatet var ikke urettferdig. Mange spillere slet med aggressiviteten i denne kampen, men Anders Gjertsen spilte en god kamp i forsvaret Han ryddet opp i stor stil mot storvokste Fløy-spillere.

11.4.2012:  Serieåpning: Gutter 16. 1 div.

Giv Akt – Lyngdal 6-4.

Giv Akt’s 16-åringer startet serien med hjemmekamp mot Lyngdal. Det ble en målrik og tidvis merkelig fotballkamp.

Giv Akt fikk en skikkelig pang-åpning på kampen! Allerede etter 10 minutter ledet laget 3-0, etter en scoring av David Fjeldskår og to av David Nilsen. Flere spillere så nå ut til å tro at dette ville bli lett match og storseier. Det straffer seg ofte i fotball. Uten topp innsats og konsentrasjon vinner man sjelden fotballkamper.

Det fikk Giv Akt erfare de neste 20 minuttene. Lyngdals dyktige og effektive angripere scoret hele 3 mål, og stillingen etter 30 minutter var 3-3! Heldigvis våknet hjemmelaget opp av dvalen, og Markus Lorentsen sørget for 4-3 ledelse til pause.

I begynnelsen av 2. omgang økte Behrouz Habib økte ledelsen til 5-3 på et fantastisk langskudd. Senere tråklet han seg gjennom hele Lyngdals-forsvaret og scoret sikkert. To flotte prestasjoner. Lyngdal reduserte til 6-4 noen minutter før slutt. Det ble også sluttresultatet.  

Totalt sett var seieren fortjent. Laget gledet trenere og tilskuere med mange flotte angrep gjennom hele kampen. Guttene fikk vist at de er i stand til å holde et høyt gjennom store deler av kampen. De fikk også erfare at man straffes hardt når innsats og konsentrasjon faller. Jonas Njerve spilte en bra kamp på topp, og var sammen med Behrouz Habib lagets mest sentrale spillere. Totalt sett en bra kamp og 3 poeng mot en sterk motstander.
P1010522

 

 


Hovedsponsorer:

cid image001 jpg01D14C4E Kopi 2

logo ruud

logo

IMG 1217

 Samarbeidspartner:
megler2

Nettsideprodusent:

 

grasrotandelen-plakat

På forhånd takk for din støtte!
Hver gang du tipper vil litt av din innsats overføres til IL Giv Akt - uten at det koster deg en krone.

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace


Webløsning ©2012 av Salit Joomla webmal av Web Norge