Om prosjektet

Lindesnes kommune ønsker å bygge en ny flerbrukshall og skytebane på Vigeland. For å få dette til er de avhengige av at lag og foreninger bidrar med 3 millioner i egenkapital. 

Vi har opprettet en arbeidsgruppe som består av representanter fra IL Giv Akt, Lindesnes Jeger og Fisk, Vigmostad IL, Lindesnes Skytterlag, Lindesnes Pistolklubb og KFUK-KFUM Lindesnes Volleyball som skal jobbe med å samle inn penger for å få realisert prosjektet. Hvis vi skal klare å få dette til er vi avhengige av at alle bidrar, og vi kommer til å be om støtte fra næringslivet, private og finne andre støtteordning som gavefond ol.

Mer informasjon om innsamlingen finner du her: https://www.giv-akt.no/p/38608/innsamling

Flerbrukshallen og skytebanen skal plasseres rett ved siden av dagens Lindesneshall, og når anlegget er ferdig vil vi ha et kjempeflott anlegg som åpner for mye aktivitet. Det vil inneholde to flerbrukshaller og en skytebane, og dermed vil det bli mulig å tilby mye variert aktivitet. I tillegg er det positivt at flere foreninger vil bli lokalisert på samme sted, og forhåpentligvis vil kunne dra nytte av hverandre.

Årsmøtet i Giv Akt har bestemt at klubben skal bidra med 300 000 kroner av sin egenkapital til prosjektet som en del av de 3 millionene som skal samles inn.