Dyreparken Håndballfestival 2021

Dyreparken Håndballfestival 2021


Påmelding

Spillerne som skal være med til Dyreparken Håndballfestival har fått informasjon vedr. cup'en via sitt lag. For ytterligere info; ta kontakt med lagets trenere/fadder eller Tina Helen Hansen, tlf 952 85 260.

Egenandel er satt til kr. 350,- + gebyr på kr 21,- ved kortbetaling. Det er mulig å ta ut faktura i pdf  og betale i nettbanken. Da er gebyret kr. 14,-

Egenandel inkluderer 2 overnattinger i Abra Havn, frokost, niste og middag lørdag, frokost og niste søndag. Inkludert er også gratis inngang i Dyreparken den helga samt konsert i Kjuttaviga lørdag kveld.

Dersom korona-restriksjoner tilsier at cup-deltagelse ikke er aktuelt når cup-dato nærmer seg, vil deltageravgiften refunderes til den enkelte spiller. All trening og arrangement i Giv Akt sin regi skal følge nasjonale- og lokale korona-retningslinjer.

Giv Akt ønsker at alle håndballspillerne i junioravdelingen skal ha like muligheter, uavhengig av økonomi, til å delta på Dyreparken Håndballfestival. Giv Akt tilbyr, gjennom prosjektet «Alle med», å dekke egenandel for spillere til Dyreparken Håndballfestival. For å benytte seg av gratisplass velges «ingen deltageravgift» i nedtrekksmenyen på påmeldingssiden.

Årskull deltager tilhører


Levert av IdrettenOnline