Giv Akt deltok i helga med lag i veteran-NM i håndball

Postet av I.L. Giv Akt den 29. Okt 2018

Giv Akt deltok i helga med lag i veteran-NM i håndball som gikk av stabelen i Stavanger. Giv  Akt stilte i den yngste klassen; J33. Laget bestod hovedsakelig av jenter som spilte sammen på Giv Akt's damelag på slutten av 90-tallet, begynnelsen av 2000-tallet. Laget hadde kun ei fellestrening bak seg i forkant av veteran-NM. Men, med samme forsvars- og angreps-filosofi hos alle spillerne så var det ikke så mange pasningene som skulle til før samspillet satt, både i forsvar og angrep.

Motstandere fredag var Ganddal og Viking. Det ble ettmålsseier i første kamp (8-7) og tap med 3 i kamp nummer to (11-14). Lørdag morgen var Øyestad motstander. De hadde vært ganske suverene i sine to første innledende kamper, så målsettinga var å ikke tape med mer enn 10 mål. Det ble tap, men kun med 4 mål (10-14). Giv Akt jentene spilte en knallgod kamp. Giv Akt ble nr. 3 i pulja og gikk dermed ikke videre i veteran-NM.

Resterende av helga ble benyttet til mimring og sosialt samvær. Lørdagskvelden ble avsluttet med stor bankett sammen med over 1700 trivelige håndballspillere.

Frem mot et eventuelt nytt veteran-NM må det jobbes litt mer med skuddtrening. I tillegg kanskje pusse litt på kondisen... Forsvaret sitter som det skal!

Jentene var enig om at dette var ei fantastisk helg - både sportslig og sosialt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.