Julebrev 2018

Postet av I.L. Giv Akt den 21. Des 2018

Hei alle Giv Aktere!

2018 er snart historie og det er på tide med en liten oppsummering av Giv Akt året. Det har som vanlig vært et år med mye aktivitet for både store og små, og vi begynner med de minste.

Barneidretten som omfatter kullene som er født fra 2014 til 2009 er delt opp etter årskull og det er cirka 30 barn i hver gruppe. Alle gruppene har trening en gang i uken, og treningene er varierte slik at barna får prøvd ut flere ulike aktiviteter. I tillegg får de som vil tilbud om å være med på turneringer innenfor både fotball og håndball. Disse turneringene arrangeres jevnlig gjennom året, men hovedsakelig håndball på vinteren og fotball på sommeren. I mars var vi også så heldige at vi hadde en god periode med snø og vi kunne derfor kjøre opp løyper på jordene på Nyplass og det ble arrangert skidag for alle barn. 

I håndballen har vi for tiden stor aktivitet og stiller lag i hvert årskull fra jenter 10 til jenter 16. På guttesiden har vi ikke like mye kontinuitet, men stiller denne sesongen med ett gutter 11 lag. Sesongen 2017/18 hadde vi også et G14 lag, men de ble dessverre ikke nok til å stille lag i sesongen 2018/19. Det er likevel gledelig at flere av spillerne fant seg nye klubber i nærområdet og kunne fortsette å spile håndball. Både J13 og J14 laget vårt samarbeider med Spangereid om å stille lag, og dette samarbeidet nyter begge klubber godt av. Mange av trenerene i klubben har gjennomført eller holder på å gjennomføre trener 1 kurs, og i år deltar også Maria Oftenes Skretting på trener 2 kurs. Juniorhåndballen har deltatt på to cuper i 2018, Svane Cup i Danmark i april og Dyreparken Håndballfestival i august. Takk til alle som bidro med dugnadsinnsats under basar og nøttesalg slik at det ble mulig å dra på cup! 

Denne sesongen stiller vi også med tre lag fra håndball senior, et U20 lag, et damelag i 4.divisjon og et damelag i 5.divisjon. Denne sesongen satte kretsen opp  en breddeserie for U20 og vi er veldig fornøyd med at vi har klart å stille lag også i denne serien. U20 laget består av jenter 16 og de yngste seniorspillerne som dermed får et godt kamptilbud gjennom hele sesongen. Det er bra for de yngste seniorspillerne å ha et ekstra tilbud utover 5. divisjon og få spille noen kamper mot spillere på samme alder. Rekrutteringen har vært god de siste årene og mange av de yngste har også klart å spille seg til fast plass i 4.divisjon. Mange unge spillere gjør at resultatene svinger litt, men seieren 27-9 mot MHI har nok vært en av sesongen store høydepunkt. Som vanlig deltok også seniorlagene på BDO Cup i Danmark i oppkjøringen, og denne cupen bidrar til å skape et godt samhold i laget både på og utenfor banen. Håndball senior bidrar også stort til at klubben kan tilby håndballskole i august til alle barn fra 2. - 7. klasse. Tusen takk!

I fotballen har vi stilt lag i G10, G11, G12/13, G15 og G19. Vi har for tiden ingen jentelag i fotballen, men vi prøver å få til et J13 lag til neste sesong. Hvis du er interessert i være med på dette kan du kontakte Mette Skuggedal (902 97 159). Også på fotballsiden har vi god nytte av samarbeidet med Spangereid for å klare å stille lag i de eldste årsklassene, men G19 laget har vært et rent Giv Akt lag. Det lenge siden vi har hatt et juniorlag i fotballen, og klubben la ned mye arbeid før sesongen for å lage en god ramme rundt dette laget. Et juniorlag er en god inngangsportal til A-laget, og bidrar til at flere blir værende lengre. Derfor håper vi at vi klarer å få til et juniorlag også neste sesong. De andre lagene fortsetter som de har gjort i år, og alle lagene har allerede trenere på plass. Markus Frank Kobler holder på å gjennomføre trenerkurs som gir UEFA B-lisens, og med bakgrunn i dette kurset vil han være en ekstra ressurs for de andre trenerne i klubben kommende sesong. Fotballen planlegger også å få til en større cup 2019, men det er ennå ikke bestemt om det blir Dana Cup eller Norway Cup som blir sommerens store høydepunkt.

Fotball senior har stilt med 3 lag denne sesongen, et i 5. divisjon, et i 6. divisjon og et veteranlag. A-laget hadde en god start på sesongen, men utover i sesongen ble det mer motgang og laget endte til slutt på en 10. plass. Årets trenere valgte å gi seg ved sesongslutt, men en egen gruppe har jobbet godt med å få på plass en erstatter, og vi er veldig fornøyde med å kunne ønske Frank Våge Skårdal velkommen til klubben! Frank kommer fra Lyngdal, spilte for Start fra 1989 - 92, og har vært trener for Lyngdal sitt A-lag fra 2005-07 og i 2011. 

B-laget hadde som vanlig en god sesong i 6.divisjon og endte i år på 2. plass bak Gyland/Feda. Den samme plasseringen fikk veteranlaget i sin 7er serie. Fotball senior bidrar også stort til at klubben kan tilby fotballskole i juni til alle barn fra 2. - 7. klasse. I år hadde vi hele 120 deltakere, og det ble et kjempeflott arrangement.

Både fotballen og håndball har vært gode på dommerarbeid de siste årene, og vi mange flinke dommere i klubben. Uten dommer blir det ingen kamp så det er derfor viktig at alle bidrar til å ta vare på de vi har. Tusen takk til både dommere og dommerkontakter!

Utover håndball og fotball har vi også hatt tilbud om Basisball og Trim 50+. Basisballen blir ledet av Line og Irene to ganger i uken i gymsalen, og Trim 50+ blir ledet av Åse Berit en gang i uken i gymsalen. Klubben er stolt over å ha et tilbud til barn, ungdom og voksne i alle aldre.

I 2018 har det også vært store endringer i klubbens ledelse. Jan Gunnar Tellefsen valgte å takke for seg etter åtte år som leder og 3 år som kontoransatt i klubben. Han har lagt ned utallige dugnadstimer og en gjort en formidabel innsats for klubben. Vi takker deg for alt du har bidratt med og ønsker deg en god pensjonisttilværelse. Samtidig så forsvant hele fire av fem av klubbens hovedstyremedlemmer ut, og vi nye som kom inn brukte litt tid på å få konstituert oss ordentlig og få overblikk over hva vi skulle jobbe med. Prosessen med å ansette ny daglig leder var satt i gang, men ikke fullført, og behovet for en ansatt på kontoret er stort for å kunne holde den daglige driften i gang. Dette var derfor hovedfokus i starten, og vi var svært fornøyde med at Siri Osestad valgte å takke ja til stillingen. Siri kjenner klubben godt fra før av, jobber strukturert og er flink til å få ting gjort. Hun startet med å utarbeide en ny hjemmeside. Den nye hjemmesiden har mange spennende funksjoner, og mange av dem vil dere nok bli mer kjent med etterhvert. Den er bl. a koblet opp mot det elektroniske medlemsregisteret vårt slik at innmelding kan gjøres via denne siden, den har en fin layout på både pc og mobil, en god kalenderløsning og vi har også mulighet til å sette opp arrangementer og ha påmelding via hjemmesiden. I tillegg prøver vi å fylle den med nyhetsstoff og aktuelle saker fra klubben. 

Giv Akt kontoret har blitt pusset opp og vi har ryddet og sortert i gamle papirer og andre ting, og fremover vil vi prøve å lagre mest mulig elektronisk slik at det blir mer tilgjengelig og forhåpentligvis lettere å finne igjen i fremtiden. De flinke vaktmestrene våre, Torfinn Hægebostad og Kolbjørn Wikstrøm, har malt både kontoret og trapp og gang ned til Storsalen og vi er fornøyde med å stort sett være ferdig med innvendig oppussing av vår del av Vigelandsstua. I tillegg har også fellesstyret malt og byttet gulv i Storsalen, og også her har det blitt veldig fint og nytt.

Nå på slutten av året har vi brukt mye tid på sponsorarbeid. Eksisterende hovedsponsoravtaler går ut med nyttår, og vi har brukt mye tid på å få til nye avtaler. Siri og Leif Adolf har hatt ansvar for forhandlinger med potensielle sponsorer, og er kommet godt i gang. Vi er fornøyde med de forhandlingene som har vært så langt, men foreløpig er ingenting signert og vi kommer tilbake med mer informasjon om dette på nyåret.

I november arrangerte vi også en hyggelig sammenkomst for alle trenere, styremedlemmer og andre viktige bidragsytere i klubben for at vi skulle bli litt bedre kjent med hverandre. Det ble en trivelig kveld med tapas fra Spiseriet, quiz og musikkbingo. 

Sist, men ikke minst, så har vi også jobbet mye med den nye hallen på Vigeland som kommunen har satt av penger til. Kommunen hadde opprinnelig tenkt at hallen skulle være en flerbrukshall, men vi har sett på klubbens behov med nye øyne og kommet frem til at for vår del vil en innendørs kunstgresshall være mye mer fornuftig. Den har tre ganger så stort areal, men koster omtrent det samme. Det økte arealet vil gjøre at vi kan tilby mange flere å trene i de mest populære treningstidene, og samtidig gi fotballen et bedre og mer forutsigbart treningstilbud vinterstid. Dette er et tema som har engasjert og vært mye debattert den siste tiden, og via andre har vi hørt at det er mange i klubben som ikke er enige med oss i dette. Vi tåler at folk er uenige med oss i den vurderingen vi har gjort, og tar gjerne en diskusjon rundt dette dersom det viser seg at vi har gjort en feil. Skal vi få til dette er vi helt avhengige av at dere som er uenige tar kontakt med oss slik at vi har et grunnlag å diskutere på. I forbindelse med budsjettbehandlingen i kommunestyret ble det utarbeidet et skriv som ble sendt rundt til alle politikerne. Dette beskriver både prosessen og våre vurderinger rundt dette, og vi har lagt med skrivet her slik at alle som ønsker kan få et innblikk i dette.

Takk til alle trenere, styremedlemmer, faddere, publikum, vaffelstekere og andre som bidrar til at vi er et fantastisk idrettslag!

Vi ønsker også å takke våre trofaste hovedsponsorer: Sparebanken Sør, SPAR, Ruud Regnskap, Agder Olje og vår samarbeidspartner G-Sport!

God jul og godt nytt år alle sammen!


Mvh Hovedstyret.


NB! Husk pantebua i jula :-)


Skriv til politikerne i Lindesnes kommune
Frank Våge Skårdal er ny hovedtrener for klubbens A-lag

Postet av I.L. Giv Akt den 18. Des 2018Giv Akt Fotball har i kveld signert Frank Våge Skårdal som hovedtrener for klubbens A-lag for sesongen 2019.

Frank har i sin spillerkarrière spilt på Lyngdal og 4 sesonger i IK Start. Han har også spilt landskamper for Norge U20. Som trener har han hatt mange oppdrag i moderklubben Lyngdal og har trenerutdanning opp til og med UEFA-B.

Frank har holdt seg på Vigeland den siste tiden og det var derfor naturlig å høre om han kunne tenke seg å bidra i klubben. Det har han sagt seg villig til, og han tar hovedtreneransvar for A-laget kommende sesong. Det blir en kjempespennende fotballsesong og vi er veldig glad for signeringen. 

Velkommen i klubben og lykke til Frank. Heia Giv Akt!

Markus gjennomfører denne vinteren fotballforbundets trenerkurs som gir UEFA B-lisens

Postet av I.L. Giv Akt den 8. Des 2018


Klubben har mange dyktige fotballtrenere som legger ned mye arbeid for at barn og unge skal få gode og lærerike fotballøkter. Markus er en av de trenerne, og denne vinteren gjennomfører han UEFA B-lisens trenerutdanning. UEFA B-lisens er trinn 2 av 4 og omhandler coaching og læring/spillerutvikling, fra aktivitetsleder til veileder. Første samling er nylig avsluttet. 

Markus forteller at det var ei fantastisk uke sammen med utrolige dyktige trenere og veiledere. Det ble tilbrakt mye tid på feltet og i gruppearbeid, der det ble mange gode diskusjoner rundt fotball. Frem til samling 2 som er i februar er det mye selvstudie/oppgaver. Når samling 2 er gjennomført avsluttes B-lisens utdanningen med en skriftlig eksamen.

Markus er trener for kommende sesongs gutter 12 sammen med Kai Arild Hestad og Hans Olav Skretting. Klubben ønsker Markus lykke til med gjennomføring av kurs og eksamen og ser fram til videre samarbeid og kompetanseoverføring til klubbens trenere og spillere.

G19 søker flere fotballspillere

Postet av I.L. Giv Akt den 4. Des 2018

Giv Akt søker spillere født 2000 – 2002 til vårt Gutter 19 lag i 2019. 

Laget kommer til å spille 11`er fotball i 3. divisjon. Trening en gang i uken + kamp. Mulighet for å trene mer hvis en ønsker. Vi har som mål at laget reiser på cup sommeren 2019.

 Er dette interessant ta kontakt med Anders Kvinen Kaldheim på Messenger innen 11. desember. Dette er ett lag med stor fokus på trivsel!
Emily Khupchawn på regional landslagssamling

Postet av I.L. Giv Akt den 5. Nov 2018


Emily Khupchawn, som til daglig spiller på Giv Akt's J15 lag i håndball, deltok i oktober på regional landslagssamling og på bylagssamling for J-03.

Den regionale landslagssamlingen var ei kartleggingsamling for spillere født i 2003 og bestod av jenter fra Rogaland og Agder. Ansvarlig for samlingen var trener for landslag LK 02/03 Tore Johannesen, samt regionale landslagstrenere.

Emily er en fintesterk og hurtig spiller som att på til er keivhendt. Hun hadde to supre og lærerike dager på samling. Det jobbes bra i håndballgruppa i Giv Akt og det er stas når en spiller får denne muligheten.
Giv Akt deltok i helga med lag i veteran-NM i håndball

Postet av I.L. Giv Akt den 29. Okt 2018

Giv Akt deltok i helga med lag i veteran-NM i håndball som gikk av stabelen i Stavanger. Giv  Akt stilte i den yngste klassen; J33. Laget bestod hovedsakelig av jenter som spilte sammen på Giv Akt's damelag på slutten av 90-tallet, begynnelsen av 2000-tallet. Laget hadde kun ei fellestrening bak seg i forkant av veteran-NM. Men, med samme forsvars- og angreps-filosofi hos alle spillerne så var det ikke så mange pasningene som skulle til før samspillet satt, både i forsvar og angrep.

Motstandere fredag var Ganddal og Viking. Det ble ettmålsseier i første kamp (8-7) og tap med 3 i kamp nummer to (11-14). Lørdag morgen var Øyestad motstander. De hadde vært ganske suverene i sine to første innledende kamper, så målsettinga var å ikke tape med mer enn 10 mål. Det ble tap, men kun med 4 mål (10-14). Giv Akt jentene spilte en knallgod kamp. Giv Akt ble nr. 3 i pulja og gikk dermed ikke videre i veteran-NM.

Resterende av helga ble benyttet til mimring og sosialt samvær. Lørdagskvelden ble avsluttet med stor bankett sammen med over 1700 trivelige håndballspillere.

Frem mot et eventuelt nytt veteran-NM må det jobbes litt mer med skuddtrening. I tillegg kanskje pusse litt på kondisen... Forsvaret sitter som det skal!

Jentene var enig om at dette var ei fantastisk helg - både sportslig og sosialt.
J13 vant B-sluttspillet i Trollcup

Postet av I.L. Giv Akt den 28. Okt 2018

Jenter 13 deltok i helgen på Trollcup og gikk seirende ut av B-finalen. 

Her er kort referat fra vinnerlaget;

Vi var ikke helt våkne i første kamp på lørdagen men fikk med oss ett poeng, andre kampen tapte vi, men spilte mye bedre. Lørdagens siste kamp ble igjen uavgjort. Dette gjorde at vi kom i B- sluttspillet. Søndagens første kamp var mot MHI. Det var en jevn kamp, men vi vant☺️ Da kom vi til semifinalen og her møtte vi et godt Fløy lag, men vi var sterkere og vant med 3 mål. Det var nå duket for finale. Og der møtte vi Øyestad. Jentene jobbet iherdig og vant tilslutt 12-4.🏆 Mye godt spill, og mange gode minner OG en kjempe fin pokal tar vi med oss hjem fra Troll cup ☺️ 
Drømmen om en ny hall lever fortsatt

Postet av I.L. Giv Akt den 26. Okt 2018


Rådmannen har tatt hallen ut av sitt budsjettforslag, men heldigvis så er det ikke han som bestemmer. Det er politikerne som til sist bestemmer hva som skal tas med i budsjettet, og Giv Akt har allerede fått mange positive signaler på at hallen skal med når budsjettet vedtas. Giv Akt er en stor klubb med 600 medlemmer og kan sammen ha en stor påvirkningskraft. Bruk stemmen din og fortell alle hvor mye vi ønsker oss og trenger en ny hall. 

Nye dommerspirer

Postet av I.L. Giv Akt den 20. Okt 2018

Nye dommerspirer i Giv Akt dømte sine første håndballkamper i Lindesneshallen i helga.
Her med klubbens dommeransvarlig Julianne Kåfjord, Julie Udland, Emilie F. Johannessen, Johanne Skofteland , Kaja Hægbostad, Oda Breland og Mathilde Belland.En god høst på basisball-trening

Postet av I.L. Giv Akt den 12. Okt 2018

Ikke bare har oppmøtet vært veldig bra, men klubben har også investert i nytt utstyr. Den fornøyde gjengen på bildet var de første til å prøve det nye utstyrer. Både jumpboxene og de nye hoppetauene fungerte godt - vi er kjempefornøyde!! Selv om vi er mange på treningene nå, har vi alltid plass til flere. Har du lyst til å prøve, så kom! Treningene er mandag kl.19 og onsdag kl. 18 i  gymsalen på Lindesnes ungdomsskole
Maskotter på Vipers - Larvik kamp i Aquarama

Postet av I.L. Giv Akt den 12. Okt 2018

Giv Akt's J11 og J12 var onsdag kveld maskotter/flaggbærere på Vipers sin håndballkamp mot Larvik I Aquarama.

Det var en spennende opplevelse for håndballjentene og de utførte jobben med glans. Jentene koste seg masse med sosialt samvær, heiing og en god håndballkamp - en kamp Vipers vant hele 33 - 19. Det var stor stas for jentene å få møte sine forbilder og idoler.


Om prosjektet

Postet av I.L. Giv Akt den 9. Okt 2018

Giv Akt har behov for mer innendørs treningstid, og ønsker seg en ny hall. Opprinnelig var det planlagt å bygge en ny flerbrukshall med spillflate 20x40 meter. Vi jobber med å få omgjort dette til en hall med spillflate 40x60 meter. Dette vil da bli en isolert, men uoppvarmet hall, med kunstgressdekke. Den største utfordringen med denne endringen er at plasseringen må endres fra grusbanen ved siden av hallen til et sted på det ledige arealet mellom E39, kunstgressbanen, hovedbanen og Vigelandsstua.Dette området er ikke regulert til byggeområde, og vi venter derfor på at formannskapet skal godkjenne at det startes opp en omregulering. 


Kommunen har satt av penger til bygging av hallen i 2019, men forutsetter at idretten bidrar med tre millioner i egenkapital. Mer informasjon om dette finner du her: Link til underfane 2 - Se under

Om prosjektet

Postet av I.L. Giv Akt den 9. Okt 2018

Giv Akt har behov for mer innendørs treningstid, og ønsker seg en ny hall. Opprinnelig var det planlagt å bygge en ny flerbrukshall med spillflate 20x40 meter. Vi jobber med å få omgjort dette til en hall med spillflate 40x60 meter. Dette vil da bli en isolert, men uoppvarmet hall, med kunstgressdekke. Den største utfordringen med denne endringen er at plasseringen må endres fra grusbanen ved siden av hallen til et sted på det ledige arealet mellom E39, kunstgressbanen, hovedbanen og Vigelandsstua.Dette området er ikke regulert til byggeområde, og vi venter derfor på at formannskapet skal godkjenne at det startes opp en omregulering. 

Kommunen har satt av penger til bygging av hallen i 2019, men forutsetter at idretten bidrar med tre millioner i egenkapital. Mer informasjon om dette finner du under fanen innsamling


Informasjon om ny idrettshall

Postet av I.L. Giv Akt den 9. Okt 2018

Som mange sikkert har fått med seg både i avisen og i sosiale medier den siste tiden så jobbes det mye med ny idrettshall og skytebane for tiden, og vi ønsker derfor å informere litt mer om dette prosjektet. Opprinnelig så var planen at det skulle bygges en flerbrukshall av samme type som den nåværende Lindesneshallen, men i vår gjorde vi en  ny vurdering av hva som var behovet til idretten på Vigeland. Den aller største utfordringen vår er å finne gode treningsarealer i høst- og vinterhalvåret når det er mørkt om ettermiddagen og is/regn/slaps ute. 

Alle håndballlagene våre har i dag treningstid inne i Lindesneshallen, men de aller fleste lagene ønsker seg både mer treningstid og større plass å trene på siden de ofte må dele hall med et annet lag. Ingen av fotballagene våre har tilbud om innendørstrening, og i perioder med mye snø og skiftende vær med gjentatte tine/fryseperioder er det også veldig krevende å finne brukbare treningsarealer ute. Mange av gruppene i barneidretten er oppimot 30 stykker, og har bare tilbud om treningstid i gymsalen.

Vi har derfor begynt å se på muligheten for å bygge en større hall, men til samme pris som det som opprinnelig var planlagt. For å få til det er det nødvendig å gjøre noen endringer:

  • Spillflaten er endret fra 20x40 meter til 40x60 meter.

  • Dekket endres fra sportsgulv til kunstgress.

  • Dimensjonerende innetemperatur endres fra 23 grader til 12 grader.

Disse endringene vil kunne tredoble treningsarealet i forhold til opprinnelig plan, og pga den store etterspørselen etter treningstider mener vi disse endringene er helt nødvendige. Vi understreker også at selv om dekket endres til kunstgress så betyr ikke det at det bare skal spilles fotball i hallen. Håndballen bruker allerede den utendørs kunstgressbanen mye på sommerstid når det er fint vær, og veldig mye av håndballtreningen kan fint gjennomføres på kunstgress selv om alle lagene vil være avhengig av noe tid i nåværende hall for å få spilltrening. Barneidretten driver allsidig og er ikke avhengig av en bestemt type dekke for å gjennomføre sine treninger. I tillegg håper vi at mer treningskapasitet også vil føre til at det startes opp nye grupper og aktiviteter.

Denne hallen vil også være det eneste av sitt slag i “Nye” Lindesnes, og den eneste mellom Lyngdal og Kristiansand. Selv om hallen på ingen måte er forbeholdt fotballen, så vet vi at den vil være veldig attraktiv vinterstid for å avholde treningskamper og turneringer i fotball, og vi mener at å få lagt slik type aktivitet til Vigeland vil være kjempepositivt.

Vi har vært i dialog med kommunen angående endringene, og både ordfører og administrasjonen er positive til endringene, men forutsetter at kostnadene holdes på samme nivå. Den største utfordringen i prosjektet akkurat nå er at det ikke er plass til en større hall på grusbanen ved siden av Lindesneshallen. Hallen må derfor plasseres et sted på det ledige arealet mellom E39, kunstgressbanen, hovedbanen og Vigelandsstua. Dette området er ikke regulert til byggeområde, og vi venter derfor på at formannskapet skal godkjenne at det startes opp en omregulering. 

Kommunen har satt av midler i økonomiplanen til å starte byggingen av hallen i 2019 under forutsetning av at idretten bidrar med tre millioner i egenkapital. I tillegg til en ny idrettshall så er det også med en innendørs skytebane i prosjektet. Giv Akt holder derfor nå på å samle inn penger til prosjektet i samarbeid med Lindesnes Jeger&Fisk, Lindesnes Skytterlag, Lindesnes Pistolklubb, Vigmostad IL og Lindesnes KFUK/KFUM. Vi tar gjerne imot bidrag fra både næringsliv og privatpersoner, og hvis du har lyst til å bidra selv eller vet om noen andre som har lyst til å bidra må du gjerne ta kontakt. Sponsoransvarlig for dette prosjektet i Giv Akt er Arild Osestad og kan nåes på tlf. 971 28 985, Prosjektet har også en egen mailadresse: nyhallogskytebane@gmail.com. I tillegg finnes mer informasjon om pengeinnsamlingen under fanen “Ny hall og skytebane” her på hjemmesiden vår eller siden “Ny hall og skytebane på Vigeland” på facebook.
Ut på tur i høstferien?

Postet av I.L. Giv Akt den 1. Okt 2018

Kjøp deg et Tell topptur-kort på Kulturtorvet og få ti fine turforslag i nærområdet. Kortene inneholder informasjon om hvor turen starter, parkering og hvordan den er merket. Kortene er laget i samarbeid mellom Friluftsrådet i Lindesnesregionen og Giv Akt.

Bildet viser utsikten fra Hommefløyen, en av de ti turene i Vigelandsområdet.

Mer informasjon om TellTur finner du her:

http://www.iflir.no/turtips/telltur
Fra Fotballens dag

Postet av I.L. Giv Akt den 25. Sep 2018

Søndag 23. september arrangerte Giv Akt fotballens dag for barn fra 2. - 7. klasse. Det var ca 60 barn som deltok, og følgende lag var med: Stiland/Buhølen, Vestlia/Sølvberget 1 & 2, Lohnestrand/Rødberg, Vallemoen/sentrum 1 & 2 og Tredal/Kåfjord.

Alle lagene spilte fikk spille fire eller fem kamper hver og det ble mange spennende oppgjør mot «naboen». I tillegg så fikk de som ville anledning til å prøve seg på minimerket og teknikkmerket. 
Kampoppsett Fotballens dag 23. september

Postet av I.L. Giv Akt den 21. Sep 2018

23.september sparkes Fotballens dag på Nyplass kunstgress. Det blir spennende kamper mellom bygd og grender i Vigeland omegn. 

Kampene begynner kl 12:00, kiosken og grillen er åpen gjennom hele fotballdagen.

Kampoppsett Fotballensdag 23.september 2018
Kampoppsett endret 18.09.2018, Stiland/Buhølen har ikke nok spillere i klassen 5.-7. klasse.

Lagene betaler deltakeravgift i speakerbua.

Det er fremdeles mulig å hive seg på et lag hvis du vil støtte opp om "lokallaget" ditt.
Invitasjon Fotballensdag

Det vil bli satt opp løyper slik at de som ønsker å ta Minimerket og/eller teknikkmerket kan gjøre det under Fotballensdag. Det koster ingenting ekstra.
Informasjon fra NFF

Vi sees!
Aktivitetsplan høsten 2018

Postet av I.L. Giv Akt den 14. Sep 2018

Alle lag/grupper er godt i gang med trening for høstsesongen. Her er oversikt over alle lags treningstider og kontaktinfo for høsten 2018. Nye barn, unge og voksne er hjertelig velkommen til å delta på klubbens aktiviteter.

Aktivitetsplan høst 2018
Klubbkveld

Postet av I.L. Giv Akt den 14. Sep 2018

8C30474B 7CC2 455D B4A4 75179B2D360D

 

"Førstkommende tirsdag 11.09.18 er det klubbkveld for ditt idrettslag! Vi gir deg 30% på alle varer til håndballsesongen! Klubbkolleksjon, beskyttelse og sko!

Dersom du heller inspireres av noe annet i butikken gir vi deg 25% rabatt på disse varene! gjelder ikke el-klokker/sykler) Vi åpner kl 10.00 og holder åpnet til kl 23.00!

NB! Vi holder på med en ny løsning for klubbkort til dere som ikke har, men inntil videre holder det å si i kassa at man er medlem i Giv Akt.
Informasjon til medlemmer

Postet av I.L. Giv Akt den 14. Sep 2018

Giv Akt har den siste tiden vært involvert i en konflikt hvor det har blitt delt en rekke usanne og krenkende påstander om klubben via åpen profil på Facebook. Flere av Giv Akts frivillige har i denne saken vært utsatt for grov hets i sosiale medier. Giv Akt ønsker derfor å informere klubbens medlemmer om hva som har skjedd i denne saken og hva klubben har foretatt seg. Se skriv under.

Informasjon til medlemmer
Aktivitetsplan høsten 2018

Postet av I.L. Giv Akt den 13. Sep 2018


Alle lag/grupper er godt i gang med trening for høstsesongen. Her er oversikt over alle lags treningstider og kontaktinfo for høsten 2018. Nye barn, unge og voksne er hjertelig velkommen til å delta på klubbens aktiviteter.

Aktivitetsplan høst 2018
Aktivitetsplan 2018

Postet av I.L. Giv Akt den 13. Sep 2018

Alle lag/grupper er godt i gang med trening for høstsesongen. Her er oversikt over alle lags treningstider og kontaktinfo for høsten 2018. Nye barn, unge og voksne er hjertelig velkommen til å delta på klubbens aktiviteter.

Aktivitetsplan høst 2018
Leie av selskaps- og kurslokaler

Postet av I.L. Giv Akt den 3. Sep 2018

Ønsker du å leie flotte lokaler – da er Vigelandsstua plassen!

Passer til bryllup, jubileer, konfirmasjon, bursdag, kurs, møte, konferanser, revy/show og konsert.

For mer informasjon, bilder og priser,  se Utleie - Vigelandsstua

Lindesnes cup 2018 - Pokalen ble med hjem...

Postet av I.L. Giv Akt den 3. Sep 2018

Lørdag 18. aug og 19. aug ble Lindesnes cup arrangert i Mandal. Cupen er blitt en lagmagnet med sitt attraktive tivoli og gode kampprogram. Her fikk flere Giv Akt lag brynt seg på motstandere utenfor kommune og fylkesgrensen.

Søndagen var for aldersgruppen 10 år ned til 6 år. Her har Barneidretten samlet et godt knippe med lag i klubben og vi stilte med 1 lag Gutte 9år, 1 lag Gutte 8år, 2 lag Gutte 7år og 1 lag Jente 7år. 

Kjempegøy at vi deltar og viser at det gror fotballspillere også i de yngste kullene.

Lørdag var for aldersgruppen 11år og opp til 14år. Her stilte vi med 2 lag Gutte 11årsklassen. Her har vi masser av talent. Lagene spilte tilsammen 8 kamper og gikk seirende ut av 5 av dem, 2 uavgjort og 1 tap.

Så ble lørdagen kronet med finalekamp mellom Giv Akt/Spangereid og MK. Giv Akt/Spangereid, som ble invitert med av arrangøren, imponerte med god offensiv fotball og med kun et baklengsmål gjennom turneringen. De slo MK i finalen 3-0 og tok med pokalen hjem. Dette er vi kjempestolte over. Gratulerer med seieren.
Trim 50+

Postet av I.L. Giv Akt den 3. Sep 2018

Trim 50+ starter opp etter ferien mandag 2808 kl 18 - 19 i  Gymsalen med Åse Berit. Kvinner og menn fra ca 50 år og eldre er velkommen til å trimme. Ta med liggeunderlag.

Godt for bl. a nakke, skuldre, rygg, hofter m.m.
Basisball

Postet av I.L. Giv Akt den 18. Aug 2018

Vi starter opp Basisball-treningene i uke 34. Første trening blir mandag 20. august kl. 19. Vi skal også ha trening onsdager kl. 18. All trening foregår i gymsalen. Vi håper at nye og gamle trimmere dukker opp. 
Hilsen Line og Irene

Demoartikkel!

Postet av I.L. Giv Akt den 17. Aug 2018

Her ble det mål! Følg med mens Giv akt's flotte fotballag scorer nok en gang!

Lorem Ipsum dolor sit amet. Lorem Ipsum dolor sit amet. Lorem Ipsum dolor sit amet. Lorem Ipsum dolor sit amet. Lorem Ipsum dolor sit amet. Lorem Ipsum dolor sit amet. Lorem Ipsum dolor sit amet. Lorem Ipsum dolor sit amet. Lorem Ipsum dolor sit amet.