Trim 50+ og basisball er avlyst i dag 25. november

Postet av I.L. Giv Akt den 25. Nov 2019

Ingen trening for Trim 50+ og Basisball i ettermiddag/kveld. Gymsalen er stengt pga hærverk!
Hjertestarterkurs

Postet av I.L. Giv Akt den 3. Nov 2019


Denne uka ble høstens første hjertestarterkurs holdt på Giv Akt loftet. Det blir holdt totalt 5 kurs før nyttår, og så blir det nye kurs i 2020 for de som ikke er innkalt i høst. Klubben ser på dette kurset som obligatorisk for medlemmer med tillitsverv, og oppmøte var som ventet veldig bra.

På bildet ser vi at Åse Berit Grisledal leder an med god kontroll på både kursinnholdet og kursdeltakerne. «Dere vil nok oppleve at det knekkes noen ribbein, og det skal man ikke være redd for. Det betyr egentlig bare at man trykker hardt nok», sier Åse Berit mens deltakerne presser på «ANNA». Deltakerne er flittige til å stille spørsmål, diskutere og veksle erfaringer i gruppa. 
Kurset består av teori, en praktisk gjennomføring av hjerte –og lungeredning på dokkene «ANNA» og rollespill i bruk av hjertestarter. Hjertestarteren, som er plassert i «Ballbua» ved kunstgresset, hentes og fraktes til Giv Akt loftet, mens andre deltakere på kurset er i rollespill med å ringe 113 og utførelse av hjerte –og lungeredning samtidig. 
Kursplanen for resten av høsten er slik:
5.nov kl. 19.30 – 21.30
13.nov. kl. 19.30-21.30
19.nov kl. 19.00-21.00
26.nov. kl. 19.00-21.00

Klare for 4. divisjon - nå gjenstår bare 2 kamper om kretsmester-tittelen

Postet av I.L. Giv Akt den 21. Okt 2019


Sesongen 2019 er historie. Guttene har lagt ned et godt stykke arbeid i år og tar til slutt en meget fortjent førsteplass i divisjonen, og det med relativt god margin. 

Sesongen har vært lærerik for alle spillerne. Flere unge talenter har kommet til og blitt sentrale i et fremadstormende lag, Sebastian Damman (2004), William Reme Bretvik (2004), Fredrik Damman (2002),Kristoffer Lie Andersen (2002), Mathias Vigeland (2002) har alle fått sine debuter denne sesongen og alle har gjort sine saker meget bra. 

Gjennomsnittsalderen på hele troppen (24 mann) er 21,4 år, dette inkludert 42 år gamle Stian Syvertsen som utrolig nok hadde et lite comeback i år. Alderen på troppen er den desidert yngste i 5.divisjon. Toppscoreren vår, Daniel Damman, er 18 år og noterte seg for 15 mål denne sesongen. 

Trener Frank Våge Skårdal har sagt ja til å lede blåtrøyene også neste sesong, noe som gleder spillerene og alle andre i klubben! 

Vi vil også takke alt av publikum som har fulgt oss denne sesongen. Et gjennomsnitt på godt over 100 tilskuere hver hjemmekamp og 350 tilskuere mot Tobienborg er rett og slett veldig imponerende!

Vi setter umåtelig pris på at bygda stiller opp, igjen tusen hjertelig takk. Neste år skal vi bryne oss på flere lokale lag, der i blant: Flekkefjord, Lyngdal, Kvinesdal og Søgne, så vi har mange morsomme kamper i vente. 

Nå gjenstår det to kamper i Kretsmesterfinale for tur. Vi møter et meget godt Trauma, finalen blir spilt over to kamper. Først bortekamp onsdag 23. oktober på Hove kunstgress, så avgjørende hjemmekamp lørdag 26 oktober. Dette blir to fine kamper som kan gi oss en pekepinn på nivået i 4.divisjon. 

Vi håper mange tar turen til Nyplass lørdag 26. oktober når krestmestertittelen skal avgjøres.


​Maria O. Skretting og Toralf Grimestad har ansvar for damelaget i 4. div og U20 kommende sesong.

Postet av I.L. Giv Akt den 23. Aug 2019

Maria O. Skretting er ansatt som hovedtrener for damelaget i 4. div og U20. Med i trenerteamet er også Toralf Grimestad.

Maria har nylig fullført sin trener 2 utdanning og har mange års erfaring som både spiller i klubben og som trener for lag i juniorhåndballen. Toralf har vært med som trener rundt damelaget et par sesonger allerede og kjenner godt til miljøet i damelaget.

Trenere og spillere er godt i gang med oppkjøring til håndballsesongen og denne helga spiller de BDO-cup i Fredrikshavn.

Vi ønsker Maria og Toralf masse lykke til med trenergjerningen kommende sesong!

Klubben har også meldt på et lag i 5. divisjon som i hovedsak består av  spillere som ikke ønsker like mye satsing som på 4. divisjon/U20.
Innkalling til ekstraordinært årsmøte

Postet av I.L. Giv Akt den 20. Aug 2019

Hovedstyret har i kveld sendt ut innkalling til ekstraordinært årsmøte tirsdag 3.september klokken 20.00. Årsmøtet vil handle om hvordan klubben skal være med å dekke sin andel av egenandelen på 3 millioner som lag og foreninger må stille med. Vi håper flest mulig av våre medlemmer stiller opp på dette årsmøtet slik at vi sammen kan finne en god løsning på dette.

Torsdag 5.september skal kommunestyret vedta om kommunen skal starte opp med å bygge en ny flerbrukshall og skytebane i tilknytning til dagens Lindesneshall. Det er som kjent stilt krav om at lag og foreninger må bidra med en egenandel på 3 millioner for å finansiere hallen. Egenandel bør derfor være på plass til kommunestyret skal behandle saken. Vi har derfor i samarbeid med Lindesnes Skytterlag, Lindesnes KFUK-KFUM Volleyball, Vigmostad IL, Lindesnes Jeger og Fisk og Lindesnes Pistolklubb jobbet med å få på plass denne egenandelen. Når denne innkallingen sendes ut er vi fortsatt ikke kommet i mål med dette arbeidet, men vi jobber fortsatt med å finne en løsning. Uansett utfall av dette arbeidet så ønsker vi å ha årsmøtet sin godkjenning på den løsningen vi kommer til å presentere for kommunen.

Klubben vedtok på ordinært årsmøte i 2019 å støtte prosjektet med 300 000. Ekstraordinært årsmøtet kan bli bedt om:


  •  Å ta stilling til om klubben skal øke sitt bidrag.

  • Godkjenne avtaler med andre foreninger om hvordan egenandelen skal fordeles

  • Godkjenne avtaler med utenforstående som kan innebære en økonomisk risiko for klubben.


Hvis noen har ytterligere spørsmål i forkant av møtet kan Ina Birkeland kontaktes på telefon 90 86 05 05 eller mail birkelandina@gmail.com.

Fullstendig innkalling og delårsregnskap pr 30.06.19 er tilgjengelig her: https://www.giv-akt.no/p/46262/arsmote-2019
Trim 50+ oppstart madag 26. august kl 18

Postet av I.L. Giv Akt den 19. Aug 2019

Trim 50+ starter mandag den 26.08. kl. 18 i gymsalen på Vigeland.

Menn og kvinner fra 50 år og oppover er velkommen.

Ta med liggeunderlag.

Godt for bl. a nakke, skuldre, rygg, hofter m.m.
Trim 50+

Postet av I.L. Giv Akt den 16. Jun 2019


Førstkommende mandag (16/6) avslutter trimgjengen i Trim 50+ vårsesongen med gåtur i skogen ute ved Snig.

Oppmøte kl. 17:50 ved Vigelandsstua.


Nytt klubbtøy

Postet av I.L. Giv Akt den 6. Jun 2019

Takket være et fantastisk lokalt næringsliv som virkelig har stilt opp som sponsorer har vi for 2019 og 2020 fått på plass en flott pakke med gratis klubbtøy til alle våre spillere og trenere. Hva man får avhenger litt av alder og hvilket lag man spiller på.

Barneidretten: T-skjorte som også brukes som drakt

Håndball og fotball junior: Drakt, shorts, og klubbgenser.

A-lag fotball: Drakt, shorts, klubbgenser, bukse og strømper

B-lag fotball: Drakt, shorts og klubbgenser

Håndball senior/U20: Drakt, shorts, klubbgenser og bukse (Sjekk med Wenche hva hun tenker om bukse til 5. div kanskje? De skaffet jo faktisk ganske mange sponsorer + at de jobber mye dugnad så hun bør kanskje få ha et lite ord med i laget)

Trenere: Klubbgenser, bukse og t-skjorte (håndball/barneidrett) og jakke (fotball)

Siden alle nå får tøy av klubben forventer vi også at det blir brukt i forbindelse med kamp og også så langt det lar seg gjøre på trening. Fotballen har allerede fått utdelt sitt tøy, og håndballen og barneidretten vil få sitt tøy i forbindelse med sesongstart i august. For håndballen håper vi å ha alt klart til Dyreparken Cup og BDO cup i slutten av august, men dette er avhengig av alt går som det skal både med levering og trykking og vi kan derfor ikke love dette.

Alt tøyet bortsett fra draktene til junior og seniorlagene er spillernes eget tøy og skal ikke leveres tilbake igjen, men dersom man mister dette må man selv kjøpe nytt for å kunne stille riktig kledd under kamp.

Vi har også byttet leverandør fra Umbro til Hummel, men har fortsatt G-sport som vår samarbeidspartner. Klubbtøyet kan derfor kjøpes på G-sport hvis noen ønsker å kjøpe mer enn det de har fått utdelt. Tøyet selges med samme type trykk som det vi deler ut. For våre medlemmer er det 20 % rabatt på alt av Hummel og 10 % på andre varer når man handler på G-sport i Mandal. I tillegg får klubben tilbake 25 % av denne summen våre medlemmer handler for på neste års gratispakker. Løsningen vi hadde tidligere med klubbkort på mobil virker ikke lenger pga nye personvernregler, og G-sport jobber med å få på plass et nytt system. Inntil videre må alle bare huske å oppgi at de er Giv Akt medlemmer i kassa når de handler.
Alle Med! på fotball- og håndballskole og cup

Postet av I.L. Giv Akt den 27. Mai 2019

Giv Akt har nylig blitt tildelt kr. 50.000,- i tilskudd fra Bufdir til et prosjekt klubben har kalt "Alle med". Tilskuddet er tildelt gjennom Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier. Vi i Giv Akt ønsker at alle barn og unge i Lindesnes kommune skal ha like muligheter, uavhengig av økonomi, til å delta på Giv Akt sine fotball- og håndballskoler, samt deltagelse på cup'er som fotball- og håndballgruppa reiser på gjennom sesongen.

Giv Akt tilbyr denne sommeren, gjennom prosjektet "Alle med", ca 25 gratis plasser til fotballskolen og ca 25 gratis plasser til håndballskolen. I tillegg kan klubben, gjennom prosjektet, dekke deltageravgift for Norway cup, Dyreparken Håndballfestival og evt. andre cup'er klubben skal delta på.

Påmelding til fotball- og håndballskole, samt cup'er foregår via klubbens hjemmeside. For å benytte seg av gratis plass velges ingen deltageravgift i nedtrekksmeny på påmeldingsside; https://www.giv-akt.no/p/39024/pamelding 

Pr. nå ligger påmelding til Tine fotballskole ute. Påmelding til håndballskole og cup'er legges fortløpende ut på hjemmesiden når aktivitet nærmer seg.
Giv Akt Tine fotballskole 21. - 23. juni 2019 - Påmeldingen er åpnet!

Postet av I.L. Giv Akt den 30. Apr 2019

Giv Akt Tine fotballskole 2019

Giv Akt Tine fotballskole kombinerer lek og moro med ferdighetsutvikling og sosiale aktiviteter. 

Alle barn fra 1. klasse - 7. klasse er velkommen.

Barna blir delt i mindre grupper etter alder som ledes av klubbens ungdoms- og senioravdeling.

For de yngste barna blir det i år aktiviteter inne i Lindesneshallen i tillegg til ballspill og leker på fotballbanene.

Tidspunkt:

Fredag 21.06 klokken 12:00 - 16:00

Lørdag 22.06 klokken 09:00 - 14:00

Søndag 23.06 klokken 09:00 - 14:00

Sted:

Stadion/Lindesneshallen

Kontaktperson for arrangementet:

Hans Olav Skretting, tlf. 90113542

E-post: hans.olav.skretting@gmail.com

Pris:

Deltageravgift er kr. 835,-

Ved påmelding av søsken betaler du kr 835,- for det første barnet, deretter kr 435,- per søsken. 

Inkludert i deltageravgiften er:

- Brødmåltid og frukt + grilling på søndagen

- T-skjorte

- Sekk

- Ball

- Diplom

Barna må ha med leggbeskyttere, treningsklær etter været, skiftetøy og drikkeflaske. 

Husk å smøre barna med solkrem.


Påmelding:

Påmelding til Giv Akt Tine fotballskole gjøres via klubbens hjemmeside: www.giv-akt.no under fanen Påmelding. 

Link for påmelding: Påmelding Giv Akt Tine fotballskole

Påmeldingsfrist: 09.06.2019 


Ta kontakt med Hans Olav ved ytterlige spørsmål.


Årsmøte tirsdag 26. februar kl 19:00

Postet av I.L. Giv Akt den 19. Feb 2019

Velkommen til Årsmøte tirsdag 26. februar kl 19:00 på Giv Akt loftet.

Her følger oversikt over fullstendig saksliste med saksdokumenter, samt innstillinger til styrene for 2019:

Saksliste og saksdokumeter til Årsmøtet 2019
Basar 3. april 2019

Postet av I.L. Giv Akt den 15. Feb 2019

Oppkjørte skiløyper på Nyplass stadion og i lysløypa

Postet av I.L. Giv Akt den 26. Jan 2019

Lørdag ettermiddag ble det kjørt opp skiløyper på Nyplass stadion og i lysløypa. 
Medlemskontingent 2019

Postet av I.L. Giv Akt den 22. Jan 2019

Medlemskontingent 2019

Giv Akt starter i disse dager med utsendelse av medlemskontingent for 2019 til sine medlemmer. Det sendes først ut kontingent til medlemmer som tilhører Barneidrett og Håndball, deretter medlemmer tilhørende Trim 50+, Basisball og Fotball samt støttemedlemmer.

Dersom det er noen nye som ønsker å bli medlem av Giv Akt, enten som aktivt medlem eller som støttemedlem, så er det enkelt å melde seg inn i klubben via klubbens hjemmeside www.giv-akt.no, under Bli Medlem i menylinja. 

Om noen mot formodning ikke lenger ønsker å være medlem av klubben, må utmelding skje skriftlig. Oppsigelse sendes på epost til post.givakt@gmail.com    

Spørsmål vedrørende medlemskontingenten kan rettes til daglig leder Siri Osestad på e-post: post.givakt@gmail.com  eller på tlf. 909 10 825.