Klare for 4. divisjon - nå gjenstår bare 2 kamper om kretsmester-tittelen

Postet av I.L. Giv Akt den 21. Okt 2019


Sesongen 2019 er historie. Guttene har lagt ned et godt stykke arbeid i år og tar til slutt en meget fortjent førsteplass i divisjonen, og det med relativt god margin. 

Sesongen har vært lærerik for alle spillerne. Flere unge talenter har kommet til og blitt sentrale i et fremadstormende lag, Sebastian Damman (2004), William Reme Bretvik (2004), Fredrik Damman (2002),Kristoffer Lie Andersen (2002), Mathias Vigeland (2002) har alle fått sine debuter denne sesongen og alle har gjort sine saker meget bra. 

Gjennomsnittsalderen på hele troppen (24 mann) er 21,4 år, dette inkludert 42 år gamle Stian Syvertsen som utrolig nok hadde et lite comeback i år. Alderen på troppen er den desidert yngste i 5.divisjon. Toppscoreren vår, Daniel Damman, er 18 år og noterte seg for 15 mål denne sesongen. 

Trener Frank Våge Skårdal har sagt ja til å lede blåtrøyene også neste sesong, noe som gleder spillerene og alle andre i klubben! 

Vi vil også takke alt av publikum som har fulgt oss denne sesongen. Et gjennomsnitt på godt over 100 tilskuere hver hjemmekamp og 350 tilskuere mot Tobienborg er rett og slett veldig imponerende!

Vi setter umåtelig pris på at bygda stiller opp, igjen tusen hjertelig takk. Neste år skal vi bryne oss på flere lokale lag, der i blant: Flekkefjord, Lyngdal, Kvinesdal og Søgne, så vi har mange morsomme kamper i vente. 

Nå gjenstår det to kamper i Kretsmesterfinale for tur. Vi møter et meget godt Trauma, finalen blir spilt over to kamper. Først bortekamp onsdag 23. oktober på Hove kunstgress, så avgjørende hjemmekamp lørdag 26 oktober. Dette blir to fine kamper som kan gi oss en pekepinn på nivået i 4.divisjon. 

Vi håper mange tar turen til Nyplass lørdag 26. oktober når krestmestertittelen skal avgjøres.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.