Alle Med! på fotball- og håndballskole og cup

Postet av I.L. Giv Akt den 27. Mai 2019

Giv Akt har nylig blitt tildelt kr. 50.000,- i tilskudd fra Bufdir til et prosjekt klubben har kalt "Alle med". Tilskuddet er tildelt gjennom Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier. Vi i Giv Akt ønsker at alle barn og unge i Lindesnes kommune skal ha like muligheter, uavhengig av økonomi, til å delta på Giv Akt sine fotball- og håndballskoler, samt deltagelse på cup'er som fotball- og håndballgruppa reiser på gjennom sesongen.

Giv Akt tilbyr denne sommeren, gjennom prosjektet "Alle med", ca 25 gratis plasser til fotballskolen og ca 25 gratis plasser til håndballskolen. I tillegg kan klubben, gjennom prosjektet, dekke deltageravgift for Norway cup, Dyreparken Håndballfestival og evt. andre cup'er klubben skal delta på.

Påmelding til fotball- og håndballskole, samt cup'er foregår via klubbens hjemmeside. For å benytte seg av gratis plass velges ingen deltageravgift i nedtrekksmeny på påmeldingsside; https://www.giv-akt.no/p/39024/pamelding 

Pr. nå ligger påmelding til Tine fotballskole ute. Påmelding til håndballskole og cup'er legges fortløpende ut på hjemmesiden når aktivitet nærmer seg.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.