Nytt klubbtøy

Postet av I.L. Giv Akt den 6. Jun 2019

Takket være et fantastisk lokalt næringsliv som virkelig har stilt opp som sponsorer har vi for 2019 og 2020 fått på plass en flott pakke med gratis klubbtøy til alle våre spillere og trenere. Hva man får avhenger litt av alder og hvilket lag man spiller på.

Barneidretten: T-skjorte som også brukes som drakt

Håndball og fotball junior: Drakt, shorts, og klubbgenser.

A-lag fotball: Drakt, shorts, klubbgenser, bukse og strømper

B-lag fotball: Drakt, shorts og klubbgenser

Håndball senior/U20: Drakt, shorts, klubbgenser og bukse (Sjekk med Wenche hva hun tenker om bukse til 5. div kanskje? De skaffet jo faktisk ganske mange sponsorer + at de jobber mye dugnad så hun bør kanskje få ha et lite ord med i laget)

Trenere: Klubbgenser, bukse og t-skjorte (håndball/barneidrett) og jakke (fotball)

Siden alle nå får tøy av klubben forventer vi også at det blir brukt i forbindelse med kamp og også så langt det lar seg gjøre på trening. Fotballen har allerede fått utdelt sitt tøy, og håndballen og barneidretten vil få sitt tøy i forbindelse med sesongstart i august. For håndballen håper vi å ha alt klart til Dyreparken Cup og BDO cup i slutten av august, men dette er avhengig av alt går som det skal både med levering og trykking og vi kan derfor ikke love dette.

Alt tøyet bortsett fra draktene til junior og seniorlagene er spillernes eget tøy og skal ikke leveres tilbake igjen, men dersom man mister dette må man selv kjøpe nytt for å kunne stille riktig kledd under kamp.

Vi har også byttet leverandør fra Umbro til Hummel, men har fortsatt G-sport som vår samarbeidspartner. Klubbtøyet kan derfor kjøpes på G-sport hvis noen ønsker å kjøpe mer enn det de har fått utdelt. Tøyet selges med samme type trykk som det vi deler ut. For våre medlemmer er det 20 % rabatt på alt av Hummel og 10 % på andre varer når man handler på G-sport i Mandal. I tillegg får klubben tilbake 25 % av denne summen våre medlemmer handler for på neste års gratispakker. Løsningen vi hadde tidligere med klubbkort på mobil virker ikke lenger pga nye personvernregler, og G-sport jobber med å få på plass et nytt system. Inntil videre må alle bare huske å oppgi at de er Giv Akt medlemmer i kassa når de handler.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.