Fantastisk oppmøte på klubbens første seniortreff

Postet av I.L. Giv Akt den 3. Jan 2020


Mandag 2. desember hadde klubben invitert til seniortreff på Giv Akt loftet. Klubben ønsker å etablere et treffsted for godt voksne Giv Akt’er. 

Det startet med å sende ut noen innbydelser for å lufte stemninga i bygda, samt deling av invitasjon på sosiale medier.  19 stk møtte på første treff, og det ble gjennomført et treff til uka etter, med tilsvarende godt oppmøte. God stemning rundt kaffebordet, med mimring om aktiviteter og hendelser tilbake i tid.

Klubben har fått mange gode tilbakemeldinger om at dette kan bli et bra tilbud, og noe seniorene ønsker å benytte seg av. Dette er et sosialt og helsefremmende tiltak.

Det vil bli laget en møteplan for våren 2020 og klubben vil i oppstartsfasen sende ut sms i forkant av seniortreffene, til de som har satt seg opp på liste. Om noen ønsker å stå på denne lista, men ikke har hatt anledning til å møte enda, kan sende sms til tlf 909 10 825(Siri Osestad). 

Årets første seniortreff blir nå førstkommende mandag (6. januar 2020) kl 11:00 på Giv Akt loftet. Invitere gjerne med venner og kjente.

PS! Det er heis i lokalet, så ingen trenger å frykte den bratte trappa.

 

VELKOMMEN TIL SENIORTREFF!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.