Fantastisk oppmøte på klubbens første seniortreff

Postet av I.L. Giv Akt den 3. Jan 2020


Mandag 2. desember hadde klubben invitert til seniortreff på Giv Akt loftet. Klubben ønsker å etablere et treffsted for godt voksne Giv Akt’er. 

Det startet med å sende ut noen innbydelser for å lufte stemninga i bygda, samt deling av invitasjon på sosiale medier.  19 stk møtte på første treff, og det ble gjennomført et treff til uka etter, med tilsvarende godt oppmøte. God stemning rundt kaffebordet, med mimring om aktiviteter og hendelser tilbake i tid.

Klubben har fått mange gode tilbakemeldinger om at dette kan bli et bra tilbud, og noe seniorene ønsker å benytte seg av. Dette er et sosialt og helsefremmende tiltak.

Det vil bli laget en møteplan for våren 2020 og klubben vil i oppstartsfasen sende ut sms i forkant av seniortreffene, til de som har satt seg opp på liste. Om noen ønsker å stå på denne lista, men ikke har hatt anledning til å møte enda, kan sende sms til tlf 909 10 825(Siri Osestad). 

Årets første seniortreff blir nå førstkommende mandag (6. januar 2020) kl 11:00 på Giv Akt loftet. Invitere gjerne med venner og kjente.

PS! Det er heis i lokalet, så ingen trenger å frykte den bratte trappa.

 

VELKOMMEN TIL SENIORTREFF!
0 Kommentar

Trim 50+ og basisball er avlyst i dag 25. november

Postet av I.L. Giv Akt den 25. Nov 2019

Ingen trening for Trim 50+ og Basisball i ettermiddag/kveld. Gymsalen er stengt pga hærverk!


0 Kommentar

Hjertestarterkurs

Postet av I.L. Giv Akt den 3. Nov 2019


Denne uka ble høstens første hjertestarterkurs holdt på Giv Akt loftet. Det blir holdt totalt 5 kurs før nyttår, og så blir det nye kurs i 2020 for de som ikke er innkalt i høst. Klubben ser på dette kurset som obligatorisk for medlemmer med tillitsverv, og oppmøte var som ventet veldig bra.

På bildet ser vi at Åse Berit Grisledal leder an med god kontroll på både kursinnholdet og kursdeltakerne. «Dere vil nok oppleve at det knekkes noen ribbein, og det skal man ikke være redd for. Det betyr egentlig bare at man trykker hardt nok», sier Åse Berit mens deltakerne presser på «ANNA». Deltakerne er flittige til å stille spørsmål, diskutere og veksle erfaringer i gruppa. 
Kurset består av teori, en praktisk gjennomføring av hjerte –og lungeredning på dokkene «ANNA» og rollespill i bruk av hjertestarter. Hjertestarteren, som er plassert i «Ballbua» ved kunstgresset, hentes og fraktes til Giv Akt loftet, mens andre deltakere på kurset er i rollespill med å ringe 113 og utførelse av hjerte –og lungeredning samtidig. 
Kursplanen for resten av høsten er slik:
5.nov kl. 19.30 – 21.30
13.nov. kl. 19.30-21.30
19.nov kl. 19.00-21.00
26.nov. kl. 19.00-21.000 Kommentar

Klare for 4. divisjon - nå gjenstår bare 2 kamper om kretsmester-tittelen

Postet av I.L. Giv Akt den 21. Okt 2019


Sesongen 2019 er historie. Guttene har lagt ned et godt stykke arbeid i år og tar til slutt en meget fortjent førsteplass i divisjonen, og det med relativt god margin. 

Sesongen har vært lærerik for alle spillerne. Flere unge talenter har kommet til og blitt sentrale i et fremadstormende lag, Sebastian Damman (2004), William Reme Bretvik (2004), Fredrik Damman (2002),Kristoffer Lie Andersen (2002), Mathias Vigeland (2002) har alle fått sine debuter denne sesongen og alle har gjort sine saker meget bra. 

Gjennomsnittsalderen på hele troppen (24 mann) er 21,4 år, dette inkludert 42 år gamle Stian Syvertsen som utrolig nok hadde et lite comeback i år. Alderen på troppen er den desidert yngste i 5.divisjon. Toppscoreren vår, Daniel Damman, er 18 år og noterte seg for 15 mål denne sesongen. 

Trener Frank Våge Skårdal har sagt ja til å lede blåtrøyene også neste sesong, noe som gleder spillerene og alle andre i klubben! 

Vi vil også takke alt av publikum som har fulgt oss denne sesongen. Et gjennomsnitt på godt over 100 tilskuere hver hjemmekamp og 350 tilskuere mot Tobienborg er rett og slett veldig imponerende!

Vi setter umåtelig pris på at bygda stiller opp, igjen tusen hjertelig takk. Neste år skal vi bryne oss på flere lokale lag, der i blant: Flekkefjord, Lyngdal, Kvinesdal og Søgne, så vi har mange morsomme kamper i vente. 

Nå gjenstår det to kamper i Kretsmesterfinale for tur. Vi møter et meget godt Trauma, finalen blir spilt over to kamper. Først bortekamp onsdag 23. oktober på Hove kunstgress, så avgjørende hjemmekamp lørdag 26 oktober. Dette blir to fine kamper som kan gi oss en pekepinn på nivået i 4.divisjon. 

Vi håper mange tar turen til Nyplass lørdag 26. oktober når krestmestertittelen skal avgjøres.
0 Kommentar

​Maria O. Skretting og Toralf Grimestad har ansvar for damelaget i 4. div og U20 kommende sesong.

Postet av I.L. Giv Akt den 23. Aug 2019

Maria O. Skretting er ansatt som hovedtrener for damelaget i 4. div og U20. Med i trenerteamet er også Toralf Grimestad.

Maria har nylig fullført sin trener 2 utdanning og har mange års erfaring som både spiller i klubben og som trener for lag i juniorhåndballen. Toralf har vært med som trener rundt damelaget et par sesonger allerede og kjenner godt til miljøet i damelaget.

Trenere og spillere er godt i gang med oppkjøring til håndballsesongen og denne helga spiller de BDO-cup i Fredrikshavn.

Vi ønsker Maria og Toralf masse lykke til med trenergjerningen kommende sesong!

Klubben har også meldt på et lag i 5. divisjon som i hovedsak består av  spillere som ikke ønsker like mye satsing som på 4. divisjon/U20.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline