Trim 50+ og basisball er avlyst i dag 25. november

Postet av I.L. Giv Akt den 25. Nov 2019

Ingen trening for Trim 50+ og Basisball i ettermiddag/kveld. Gymsalen er stengt pga hærverk!


0 Kommentar

Hjertestarterkurs

Postet av I.L. Giv Akt den 3. Nov 2019


Denne uka ble høstens første hjertestarterkurs holdt på Giv Akt loftet. Det blir holdt totalt 5 kurs før nyttår, og så blir det nye kurs i 2020 for de som ikke er innkalt i høst. Klubben ser på dette kurset som obligatorisk for medlemmer med tillitsverv, og oppmøte var som ventet veldig bra.

På bildet ser vi at Åse Berit Grisledal leder an med god kontroll på både kursinnholdet og kursdeltakerne. «Dere vil nok oppleve at det knekkes noen ribbein, og det skal man ikke være redd for. Det betyr egentlig bare at man trykker hardt nok», sier Åse Berit mens deltakerne presser på «ANNA». Deltakerne er flittige til å stille spørsmål, diskutere og veksle erfaringer i gruppa. 
Kurset består av teori, en praktisk gjennomføring av hjerte –og lungeredning på dokkene «ANNA» og rollespill i bruk av hjertestarter. Hjertestarteren, som er plassert i «Ballbua» ved kunstgresset, hentes og fraktes til Giv Akt loftet, mens andre deltakere på kurset er i rollespill med å ringe 113 og utførelse av hjerte –og lungeredning samtidig. 
Kursplanen for resten av høsten er slik:
5.nov kl. 19.30 – 21.30
13.nov. kl. 19.30-21.30
19.nov kl. 19.00-21.00
26.nov. kl. 19.00-21.000 Kommentar

Klare for 4. divisjon - nå gjenstår bare 2 kamper om kretsmester-tittelen

Postet av I.L. Giv Akt den 21. Okt 2019


Sesongen 2019 er historie. Guttene har lagt ned et godt stykke arbeid i år og tar til slutt en meget fortjent førsteplass i divisjonen, og det med relativt god margin. 

Sesongen har vært lærerik for alle spillerne. Flere unge talenter har kommet til og blitt sentrale i et fremadstormende lag, Sebastian Damman (2004), William Reme Bretvik (2004), Fredrik Damman (2002),Kristoffer Lie Andersen (2002), Mathias Vigeland (2002) har alle fått sine debuter denne sesongen og alle har gjort sine saker meget bra. 

Gjennomsnittsalderen på hele troppen (24 mann) er 21,4 år, dette inkludert 42 år gamle Stian Syvertsen som utrolig nok hadde et lite comeback i år. Alderen på troppen er den desidert yngste i 5.divisjon. Toppscoreren vår, Daniel Damman, er 18 år og noterte seg for 15 mål denne sesongen. 

Trener Frank Våge Skårdal har sagt ja til å lede blåtrøyene også neste sesong, noe som gleder spillerene og alle andre i klubben! 

Vi vil også takke alt av publikum som har fulgt oss denne sesongen. Et gjennomsnitt på godt over 100 tilskuere hver hjemmekamp og 350 tilskuere mot Tobienborg er rett og slett veldig imponerende!

Vi setter umåtelig pris på at bygda stiller opp, igjen tusen hjertelig takk. Neste år skal vi bryne oss på flere lokale lag, der i blant: Flekkefjord, Lyngdal, Kvinesdal og Søgne, så vi har mange morsomme kamper i vente. 

Nå gjenstår det to kamper i Kretsmesterfinale for tur. Vi møter et meget godt Trauma, finalen blir spilt over to kamper. Først bortekamp onsdag 23. oktober på Hove kunstgress, så avgjørende hjemmekamp lørdag 26 oktober. Dette blir to fine kamper som kan gi oss en pekepinn på nivået i 4.divisjon. 

Vi håper mange tar turen til Nyplass lørdag 26. oktober når krestmestertittelen skal avgjøres.
0 Kommentar

​Maria O. Skretting og Toralf Grimestad har ansvar for damelaget i 4. div og U20 kommende sesong.

Postet av I.L. Giv Akt den 23. Aug 2019

Maria O. Skretting er ansatt som hovedtrener for damelaget i 4. div og U20. Med i trenerteamet er også Toralf Grimestad.

Maria har nylig fullført sin trener 2 utdanning og har mange års erfaring som både spiller i klubben og som trener for lag i juniorhåndballen. Toralf har vært med som trener rundt damelaget et par sesonger allerede og kjenner godt til miljøet i damelaget.

Trenere og spillere er godt i gang med oppkjøring til håndballsesongen og denne helga spiller de BDO-cup i Fredrikshavn.

Vi ønsker Maria og Toralf masse lykke til med trenergjerningen kommende sesong!

Klubben har også meldt på et lag i 5. divisjon som i hovedsak består av  spillere som ikke ønsker like mye satsing som på 4. divisjon/U20.


0 Kommentar

Innkalling til ekstraordinært årsmøte

Postet av I.L. Giv Akt den 20. Aug 2019

Hovedstyret har i kveld sendt ut innkalling til ekstraordinært årsmøte tirsdag 3.september klokken 20.00. Årsmøtet vil handle om hvordan klubben skal være med å dekke sin andel av egenandelen på 3 millioner som lag og foreninger må stille med. Vi håper flest mulig av våre medlemmer stiller opp på dette årsmøtet slik at vi sammen kan finne en god løsning på dette.

Torsdag 5.september skal kommunestyret vedta om kommunen skal starte opp med å bygge en ny flerbrukshall og skytebane i tilknytning til dagens Lindesneshall. Det er som kjent stilt krav om at lag og foreninger må bidra med en egenandel på 3 millioner for å finansiere hallen. Egenandel bør derfor være på plass til kommunestyret skal behandle saken. Vi har derfor i samarbeid med Lindesnes Skytterlag, Lindesnes KFUK-KFUM Volleyball, Vigmostad IL, Lindesnes Jeger og Fisk og Lindesnes Pistolklubb jobbet med å få på plass denne egenandelen. Når denne innkallingen sendes ut er vi fortsatt ikke kommet i mål med dette arbeidet, men vi jobber fortsatt med å finne en løsning. Uansett utfall av dette arbeidet så ønsker vi å ha årsmøtet sin godkjenning på den løsningen vi kommer til å presentere for kommunen.

Klubben vedtok på ordinært årsmøte i 2019 å støtte prosjektet med 300 000. Ekstraordinært årsmøtet kan bli bedt om:


  •  Å ta stilling til om klubben skal øke sitt bidrag.

  • Godkjenne avtaler med andre foreninger om hvordan egenandelen skal fordeles

  • Godkjenne avtaler med utenforstående som kan innebære en økonomisk risiko for klubben.


Hvis noen har ytterligere spørsmål i forkant av møtet kan Ina Birkeland kontaktes på telefon 90 86 05 05 eller mail birkelandina@gmail.com.

Fullstendig innkalling og delårsregnskap pr 30.06.19 er tilgjengelig her: https://www.giv-akt.no/p/46262/arsmote-2019


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline