Trim 50+

Postet av I.L. Giv Akt den 16. Jun 2019


Førstkommende mandag (16/6) avslutter trimgjengen i Trim 50+ vårsesongen med gåtur i skogen ute ved Snig.

Oppmøte kl. 17:50 ved Vigelandsstua.

Nytt klubbtøy

Postet av I.L. Giv Akt den 6. Jun 2019

Takket være et fantastisk lokalt næringsliv som virkelig har stilt opp som sponsorer har vi for 2019 og 2020 fått på plass en flott pakke med gratis klubbtøy til alle våre spillere og trenere. Hva man får avhenger litt av alder og hvilket lag man spiller på.

Barneidretten: T-skjorte som også brukes som drakt

Håndball og fotball junior: Drakt, shorts, og klubbgenser.

A-lag fotball: Drakt, shorts, klubbgenser, bukse og strømper

B-lag fotball: Drakt, shorts og klubbgenser

Håndball senior/U20: Drakt, shorts, klubbgenser og bukse (Sjekk med Wenche hva hun tenker om bukse til 5. div kanskje? De skaffet jo faktisk ganske mange sponsorer + at de jobber mye dugnad så hun bør kanskje få ha et lite ord med i laget)

Trenere: Klubbgenser, bukse og t-skjorte (håndball/barneidrett) og jakke (fotball)

Siden alle nå får tøy av klubben forventer vi også at det blir brukt i forbindelse med kamp og også så langt det lar seg gjøre på trening. Fotballen har allerede fått utdelt sitt tøy, og håndballen og barneidretten vil få sitt tøy i forbindelse med sesongstart i august. For håndballen håper vi å ha alt klart til Dyreparken Cup og BDO cup i slutten av august, men dette er avhengig av alt går som det skal både med levering og trykking og vi kan derfor ikke love dette.

Alt tøyet bortsett fra draktene til junior og seniorlagene er spillernes eget tøy og skal ikke leveres tilbake igjen, men dersom man mister dette må man selv kjøpe nytt for å kunne stille riktig kledd under kamp.

Vi har også byttet leverandør fra Umbro til Hummel, men har fortsatt G-sport som vår samarbeidspartner. Klubbtøyet kan derfor kjøpes på G-sport hvis noen ønsker å kjøpe mer enn det de har fått utdelt. Tøyet selges med samme type trykk som det vi deler ut. For våre medlemmer er det 20 % rabatt på alt av Hummel og 10 % på andre varer når man handler på G-sport i Mandal. I tillegg får klubben tilbake 25 % av denne summen våre medlemmer handler for på neste års gratispakker. Løsningen vi hadde tidligere med klubbkort på mobil virker ikke lenger pga nye personvernregler, og G-sport jobber med å få på plass et nytt system. Inntil videre må alle bare huske å oppgi at de er Giv Akt medlemmer i kassa når de handler.Trim 50+ avlyst mandag 3. juni

Postet av I.L. Giv Akt den 2. Jun 2019Alle Med! på fotball- og håndballskole og cup

Postet av I.L. Giv Akt den 27. Mai 2019

Giv Akt har nylig blitt tildelt kr. 50.000,- i tilskudd fra Bufdir til et prosjekt klubben har kalt "Alle med". Tilskuddet er tildelt gjennom Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier. Vi i Giv Akt ønsker at alle barn og unge i Lindesnes kommune skal ha like muligheter, uavhengig av økonomi, til å delta på Giv Akt sine fotball- og håndballskoler, samt deltagelse på cup'er som fotball- og håndballgruppa reiser på gjennom sesongen.

Giv Akt tilbyr denne sommeren, gjennom prosjektet "Alle med", ca 25 gratis plasser til fotballskolen og ca 25 gratis plasser til håndballskolen. I tillegg kan klubben, gjennom prosjektet, dekke deltageravgift for Norway cup, Dyreparken Håndballfestival og evt. andre cup'er klubben skal delta på.

Påmelding til fotball- og håndballskole, samt cup'er foregår via klubbens hjemmeside. For å benytte seg av gratis plass velges ingen deltageravgift i nedtrekksmeny på påmeldingsside; https://www.giv-akt.no/p/39024/pamelding 

Pr. nå ligger påmelding til Tine fotballskole ute. Påmelding til håndballskole og cup'er legges fortløpende ut på hjemmesiden når aktivitet nærmer seg.Giv Akt Tine fotballskole 21. - 23. juni 2019 - Påmeldingen er åpnet!

Postet av I.L. Giv Akt den 30. Apr 2019

Giv Akt Tine fotballskole 2019

Giv Akt Tine fotballskole kombinerer lek og moro med ferdighetsutvikling og sosiale aktiviteter. 

Alle barn fra 1. klasse - 7. klasse er velkommen.

Barna blir delt i mindre grupper etter alder som ledes av klubbens ungdoms- og senioravdeling.

For de yngste barna blir det i år aktiviteter inne i Lindesneshallen i tillegg til ballspill og leker på fotballbanene.

Tidspunkt:

Fredag 21.06 klokken 12:00 - 16:00

Lørdag 22.06 klokken 09:00 - 14:00

Søndag 23.06 klokken 09:00 - 14:00

Sted:

Stadion/Lindesneshallen

Kontaktperson for arrangementet:

Hans Olav Skretting, tlf. 90113542

E-post: hans.olav.skretting@gmail.com

Pris:

Deltageravgift er kr. 835,-

Ved påmelding av søsken betaler du kr 835,- for det første barnet, deretter kr 435,- per søsken. 

Inkludert i deltageravgiften er:

- Brødmåltid og frukt + grilling på søndagen

- T-skjorte

- Sekk

- Ball

- Diplom

Barna må ha med leggbeskyttere, treningsklær etter været, skiftetøy og drikkeflaske. 

Husk å smøre barna med solkrem.


Påmelding:

Påmelding til Giv Akt Tine fotballskole gjøres via klubbens hjemmeside: www.giv-akt.no under fanen Påmelding. 

Link for påmelding: Påmelding Giv Akt Tine fotballskole

Påmeldingsfrist: 09.06.2019 


Ta kontakt med Hans Olav ved ytterlige spørsmål.

Levert av IdrettenOnline